7 moduri in care sa iti accelerezi metabolismul

Se stie foarte bine faptul ca metabolismul este cel responsabil de arderea caloriilor pe care noi le consumam. Este important sa incerci sa iti accelerezi metabolismul cat mai mult posibil. Iata ce trebuie sa faci pentru a-l ajuta in acest sens:
1. Mananca micul-dejun.
Pentru a-ti accelera metabolismul, mananca intotdeauna micul-dejun dimineata. Nu sari peste el. Daca astepti pana la amiaza, metabolismul tau va functiona mai incet. Gandeste-te la un mic-dejun care sa fie bogat.
2. Mai multe mese mici.
Accelereaza-ti metabolismul mancand mese mai mici de-a lungul zilei. Mananca intre 4 si 6 mese mici, la o diferenta de 2-3 ore.
3. Mananca ceva care sa iti dea energie.
Nu te baza pe produse herbale pentru a-ti accelera metabolismul sau nivelul de energie.
4. Fa exercitii simple.
Mergi mult pe jos. Foloseste scarile in loc sa iei liftul cel putin de 3-4 ori pe saptamana. Mergi pe jos cel putin 30-40 de minute de fiecare data. Acesta este cel mai bun mod in care poti sa iti accelerezi metabolismul.
5. Exercitii saptamanale.
Incorporeaza o rutina de exercitii pentru a-ti accelera metabolismul si cel putin de trei-patru ori pe saptamana.
6. Nu te infometa.
Nu te infometa atunci cand incerci sa slabesti. Acest lucru iti va incetini metabolismul in graba. Evita sa ai pauze de 5-6 ore intre mese.
7. Planifica-ti mesele.
Angajeaza-te sa mananci mese mai mici la intervale regulate de timp. Pregateste-ti mancarea in avans si adu-o cu tine. Nu manca niciodata pe graba. Cea mai comuna greseala pe care o fac toti, este aceea ca mananca putin de-a lungul zilei. Asta te face vulnerabila pentru a manca mancare de tip fast-food mai tarziu.

Citeste si:  Alimente care ard grasimea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.