7 sfaturi pentru un par frumos

1. Parul drept contine de obicei prea multa grasime. De aceea, trebuie sa il pastrezi tot timpul curat si uscat.
2. Daca parul tau nu este tratat cu chimicale, roaga-ti stilistul sa-ti recomande un sampon bun, potrivit tipului tau de par si uita de balsam. O data pe saptamana tratamentele cu proteine merg de minune.
3. Daca parul tau este tratat cu tot felul de chimicale, vopsit sau decolorat, foloseste un sampon potrivit tipului tau de par, dar si un balsam. Foloseste balsamul mai mult pe varfuri si incearca sa il tii departe de scalp.
4. Pentru a-ti aranja parul, incearca mai intai sa-l usuci incercand sa ii dai volum la radacini. Foloseste o lotiune de styling pentru a crea volum fara sa ingreuneze firul de par.
5. Daca ai parul tocit, o tunsoare este recomandata pentru a indeparta firele despicate. Roaga-ti stilistul sa-ti recomande o tunsoare care iti va pune in valoare parul si se va potrivi cu caracteristicile fetei tale.
7. Parul foarte lung nu prea este recomandat persoanelor cu parul subtire. Daca trebuie totusi sa il porti lung, foloseste un tratament pe baza de proteine pentru varfuri o data pe saptamana.

Citeste si:  Lapte de magarita?!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.