Abdomen plat in 3 saptamani?

Te-ai saturat de diete si exercitii fizice fara rezultat ? Nu ai timp sa mergi la sala si nici sa alergi seara in parc? O vizita la salonul de frumusete este solutia perfecta pentru tine in aceasta perioada.

Poti alege cu incredere procedura de criolipoliza CoolTech, non-invaziva si fara durere care iti va elimina definitiv grasimea in exces. Unde mai pui ca va fi si ceva relaxant si racoritor, mai ales in aceasta perioada calda a anului. Pe abdomen se pune un aplicator cu vacuum care separa si izoleaza grasimea inghetand pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut. Durerea este astfel redusa, celulele distruse si apoi eliminate cu ajutorul macrofagilor care le recicleaza si le trasforma in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.

Citeste si:  Miturile dietelor

Cu ajutorul CoolTech se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru c? organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.

Tratamentul dureaza doar o ora, iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta urmand ca in trei saptamani sa reduceti pana la 5 cm din circumferinta. Talia va fi vizibil subtiata, vei incapea in vechile perechi de blugi si prietenii vor fi primii care vor remarca schimbarea atunci cand vei iesi la terasa.

Citeste si:  Manichiura japoneza

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.