Accesoriu Cool: Brose cu desene din par uman

Please select a featured image for your post

Folosirea parului uman in confectionarea de bijuterii si haine nu este tocmai o nouate, dar rareori mi-a fost dat sa vad o abordare atat de inovativa. Este vorba de o serie de bijuterii care folosesc firele de par pe post de vopsele si sticla pe post de panza pentru a picta fragmente cotidiene de o simplitate fermecatoare.

Citeste si:  Esecul dietelor

Melanie Bilenker este artista responsabila cu aceste accesorii cu adevarat unice. Ea foloseste propriile ei fire de par pentru a realiza desenele care confera fiecarei bijuterii personalitatea sa.

Iar aceste bijuterii au personalitate deoarece el surprind momente obisnuite, comune, casnice din viata autoarei. Ea se inspira din epoca Victoriana, cand oamenii pastrau in pandantive cu lacat suvite de par ale persoanelor iubite pentru a le onora amintirea. In acelasi fel Melanie Bilenker pastreaza amintirile, desenate cu firele ei de par, in bucatele de sticla, plastic, rasina si chihlimbar.

Citeste si:  Tratamente dulci de infrumusetare

Melanie lucreaza de cinci ani la colectia ei de bijuterii mereu in crestere. Din colectie fac parte inele, brose si pandantive.

Accesoriile nu sunt de vanzare dar totusi am zis ca e bine de stiut ca exista lucruri asa de frumoase in lumea asta.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.