Accesoriu de iarna – Manusi

Please select a featured image for your post

Indiferent daca ai circulatia proasta sau esti mai friguroasa din fire, ai nevoie de o pereche de manusi colorate iarna asta. Si daca inainte nu prea aveai de unde alege, de la an la an piata ofera din ce in ce mai multe posibilitati.

Culoarea, modelele si formele manusile sunt extrem de variate si nu ar strica sa ai mai multe perechi pentru mai multe ocazii. Iata cateva dintre formele cele mai des intalnite:

– Arm warmers: sunt asemnatoare cu leg warmers pentru glezne. Nu au deloc gauri pentru degete, pentru ca se poarta de-a lungul incheieturii.

Citeste si:  Post sau dieta, kilograme suprimate sa fie!

– Manusi lungi fara degete: manusile acestea au gauri pentru degete, dar nu crede argumentele slabute ca manusile fara degete iti tin cald la maini dar iti lasa degetele mai libere. Exista un singur motiv pentru care sa porti manusi fara degete iarna. Arata bine. Sunt un accesoriu mai tineresc, pe care-l vom vedea la foarte multi adolescenti vara asta. In functie de tinuta pe care o ai pe tine, pot sa fie stropul de culoare de care ai nevoie, sau picatura care a umplut paharul.

Citeste si:  Machiaj simplu (video)

– Manusi crosetate (cu sau fara degete, lunhi sau scurte): Acest gen de manusi sunt foarte calduroase si comode. In plus, se gasesc pe tot, intr-obogatie de modele. Pentru ceva mai special recomandam blogurile creatoarelor de handmade care croseteaza.

– Manusi de piele: Aceste manusi sunt mai elegante si se preteaza la o tinuta mai ingrijita. Dar asta nu inseamna ca ai nevoie de manusi de piele negre simple. Cauta manusi de piele ecologica in culori mai aprinse, gen manusi roz sau turcoaz.

Citeste si:  Cum prelungim viata produselor de machiaj

– Manusi de lana: cele mai calduroase dar si cele mai greu de potrivit cu tinuta.

Cateva modele interesante pe care le-am descoperit pe Internet

– Manusi cu mesaje de la Manufactura. Preferatele noastre: manusile stanga dreapta. 🙂
– Manusi Fantezie de la EbonyVintage.
– Manusi Miss Audrey de la Velvet Dreams
– Manusi cu nasturei de la New Yorker
– Manusi piele de la Redoute
– Manusi de lana de la Clandestino Shop


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.