Avon vinde prin Facebook

Please select a featured image for your post

Avon a revolutionat industria cosmeticelor cu modelul sau de distribuire a produselor, prin reprezentanti Avon. Dar in mileniul 3, cercurile sociale ale femeilor se muta din offline in online. Iar Avon profita de situatie cat inca mai poate.

Una dintre marcile sale, Mark. Girl, care se adreseaza fetelor la varsta liceului si a facultatii, a inceput sa se vanda prin Facebook. Multe marci au pagini pe Facebook, dar acest proiect pentru cosmeticele Mark este primul exemplu de pagina prin care se VINDE ceva.

Citeste si:  Un nou regim cu rezultate spectaculoase. Plusuri si minusuri

Pe pagina Mark. Girl vei gasi lucruri standard pentru o pagina de produs. Zidul de comentarii, sectiunea de info si de discutii, dar mai exista si un widget special sub forma de magazinas online, numit Shop. Prin acest widget poti sa te uiti peste produse, sa le aduagi in cosul de cumparaturi, sa faci tot ce ai face intr-un magazin online obisnuit.

Citeste si:  Cosmetice: ce nu trebuie sa ne lipseasca in noul sezon

Ok, poate nu suna asa de impresionant inca, dar acesta poate fi primul pas spre o retea sociala unde se concentreaza toata activitatea ta in online. Oamenii deja folosesc Facebook pentru tot felul de lucruri, inclusiv organizare de evenimente si trimitere de invitatii. De ce nu si shopping?

In viitor vom vedea multe noutati de la Mark Girl, inclusiv aplicatii pentru reprezentantii Avon prin care sa vanda direct de pe pagina lor de Facebook. Iar cand ai reprezentanti care au strans in jur de cateva mii de prieteni pe Facebook, un magazin online pe pagina lor si update-uri legate de produse in news feed-ul lor sunt inovatii care au foarte mult sens. Din punct de vedere al marketingului.

Citeste si:  Accentuare pometi

4 Comentarii
  1. dar de ce sa nu vanda?este un alt mijloc potrivit prin care isi fac campanie pentru a vinde ca orice alta firma de produse.mie mi se pare ok ca dealtfel si produsele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.