Bijuterii mari sau mici ?

Please select a featured image for your post

Bijuteriile ne dau intotdeauna batai de cap mai ales la evenimentele la care dorim sa aratam cat se poate de bine.Nu ne putem intreba daca din aur,argint sau orice alt material deoarece fiecare-si pune ce pofteste,dar trebuie sa stim daca sunt mari,mici,mijlocii,multe sau putine,in ton cu moda dar si cu evenimentul.

1.Cina cu parintii lui

Nu doar ca bijuteriile trebuie sa fie mici si de bun gust ,dar stim toate ca perlele intruchipeaza perfectiunea urechilor,un ceas pe cea a mainii ,iar degetele vor fi puse in valoare de un inel primit in dar de la iubitul tau sau daca nu de ceva foarte finut.

Citeste si:  Machiaj pentru un aspect natural

2.In club cu amicii

Poti purta tot ceea ce vrei,iar daca alegi modelul cu multe bijuterii ai grija sa se potriveasca.Daca nu ai bun gust poti cere fara rusine ajutorul unei prietene,daca ai bun gust nu uita sa te privesti in oglinda.

3.La job

Acum e acum…nici la ca in club,nici ca la parintii lui,dar trebuie sa porti ceva.Bijuteriile trebuie sa fie frumoase,simple si totusi la fel de frumoase in fiecare zi.2-3 seturi care sa te puna in valoare si pe care sa le schimbi saptamanal sunt de ajuns.Ai putea opta pentru unul cu marcasitti pentru zilele importante din sediul firmei,un set in forma unui trandafir pentru zilele calduroase dar si pentru cele pline cu zapada si unul simplu,intr-o forma geometrica pentru celelalte zile.

Citeste si:  Cum sa ai sani perfecti fara bisturiu!

Pentru week-end sau dupa-amiezile in 2 iti recomand bijuteriile in care te simti frumoasa si sigura pe tine!


3 Comentarii
  1. mari sau mici nu cred ca exista o preferinta anume,totul tine de coafura,machiaj si mai ales de tinuta,si in general de stilul personal al fiecarei femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.