Bijuterii nepretuite

Un accesoriu cu greutate in istorie, iubit de femei si de barbati deopotriva; un sigiliu al bunului gust si luxului, o oglinda a personalitatii si creativitatii, o metafora a frumusetii – bijuteria a traversat timpul fara a-si pierde cu nimic din valoare. O purtam si astazi cu aceeasi placere si nesat, transformindu-i stralucirea in izvor de admiratie ce ne hraneste setea de a fi altfel, de a fi frumoase, de a fi unice. Si – de ce nu? – de a fi sanatoase, pline de energie, optimiste. Istoria este presarata cu povesti triste in care bijuteriile au fost surse ale unor intamplari uneori tragice, din cauza lor pierzindu-se chiar vieti omenesti – astazi vom impinge in umbra acest aspect, preferind sa vorbim despre bijuterii ca sursa a sanatatii – fizice si mentale, izvor tamaduitor pentru diferite afectiuni, frumusete plina de energie buna pentru corpul nostru. Haideti sa vedem impreuna cum, purtind atat de indragitele bijuterii, putem sa ne bucuram de minunate calitati pe care poate nici nu le banuiam.

Citeste si:  Ce sa faci pentru ca sprancenele tale sa nu arate oribil

Cu siguranta ati auzit de bijuteriile cu magneti, pietre sau cristale care dau senzatia de bine – ei bine, astfel de bijuterii sunt folosite cu succes in terapii alternative ce au tot mai mult succes in zilele noastre.

Magnetoterapia – este o metoda non-invaziva, fara efecte secundare cunoscute, care se bazeaza pe efectul terapeutic al campurilor magnetice aplicate asupra organismului. Mai simplu, corpul nostru are o energie magnetica proprie care poate fi echilibrata foarte simplu prin aplicarea pe corp a magnetilor. Detaliile le lasam in seama articolelor de specialitate medicala si terapeutica, noi ne concentram asupra a ceea ce purtarea unei bratari, unui colier, unei perechi de cercei etc. cu magneti (si cu un design superb in general) ne poate ajuta sa evitam sau sa tratam: migrene, dureri (de cap, menstruale, ale articulatiilor, de spate, postoperatorii), fracturi, insomnii, probleme de circulatie a sangelui, digestie, apetit, stres, oboseala, surmenaj.

Citeste si:  Make-Up Trend 2011 – obraji roz

Femeilor insarcinate nu li se recomanda, datorita faptului ca nu s-a demonstrat inca lipsa de efecte secundare in aceasta situatie; alte persoane care trebuie sa evite bijuteriile cu magneti sunt cele care au suferit operatii pe cord (au peacemaker), care folosesc proteze auditive sau orice fel de proteze metalice.

Cristaloterapia – terapia prin intermediul careia, cu ajutorul cristalelor, energia noastra este corectata si astfel o serie de afectiuni si probleme pot fi rezolvate. Plecind de la premisa ca orice suferinta este de fapt rezultatul unei erori (mentala, in plan fizic sau spiritual, la nastere), unei erori ce duce la dezechilibrul proceselor din corpul nostru – cu ajutorul cristalelor si prin diverse procedee specifice cristaloterapiei putem cauta si gasi aceasta eroare si ajuta la anularea efectelor ei. Desi in aparenta foarte simplu de aplicat, ca si magnetii, in nici unul dintre cazuri nu se recomanda tratarea cu usurinta si aplicarea tratamentului de catre necunoscatori si la voia intamplarii. Cu ajutorul cristalelor putem accelera procesul de vindecare al celor mai diferite boli, efectul tratamentelor obisnuite, diminua efectele secundare ale medicamentelor, spori increderea in noi insine, energiza corpul, echilibra spiritul etc.

Citeste si:  Cher Lloyd make-up ( video)

Exemplele de cristale si la ce ajuta fiecare le vom pastra pentru un articol viitor! Pana atunci va doresc sa iubiti cu pasiunea data de rubin si… pe curand!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.