Bizar: Gloss-ul Heineken si alte produse asemanatoare

Please select a featured image for your post

Citeam eu astazi despre gloss-ul cu aroma de bere Heineken. Da, nu este o gluma. Chiar exista si costa in jur de cinci euro. Sa nu ramai surprinsa daca te trezesti cu un astfel de cadou din partea partenerului de 1-8 martie. Doar este metoda perfecta de a combina doua dintre marile placeri din viata barbatului. Berea si femeia. Iata reclama care scoate in evidenta cele 5 avantaje ale produsului.

Citeste si:  Ingrijirea parului tern

Bineinteles, acesta nu este singurul gloss cu o aroma neconventionala la care s-a gandit cineva vreodata. Iata alte cateva exemple si tentativele de explicatii din spatele lor.

Cheetos Lip Balm – Este un balsam de buze cu aroma de pufuleti de branza. Bineinteles numai un new yorkez ar putea fi indragostit de o asa idee, prin urmare Cheetos Lip Balm este facut de o companie de cosmetice din New York, Lotta Luv LLC.

Citeste si:  Solutii pentru ten uscat

Marijuana Lip Balm – Daca tot am avea ceai pe baza de marijuana, de ce nu am avea si un balsam de buze? Apropo de saruturi care te ametesc. 🙂 De fapt balsamul de buze nu face altceva decat sa imite aroma de marijuana, dar nu contine deloc urme ale drogului usor.

Citeste si:  Cum scapi de celulita

Balsam de buze cu aroma de sunca: Perfect ca sa scapi de prietenul tau vegetarian care te enerveaza.

Balsam de buze KISS: KISS sunt cei mai hardcore rockeri din toate timpurile, dar asta nu inseamna ca nu au nevoie de protectie sa nu le crape buzele. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.