Cand sa lasam alunitele la vedere?

Asadar ai o alunita. Trebuie sa iei decizia daca vrei ca lumea sa o vada sau sa o acoperi.

Daca ti s-a examinat alunita de catre un profesionist si s-a decis ca este sigura si nu trebuie indepartata, atunci decizia iti apartine in intregime.

Alunitele au fost intotdeauna la moda. Starurile au fost primele care ne-au aratat cat de frumoase pot fi alunitele. Un lucru de tinut minte este ca doriti ca alunita sa dea o nota sic fetei, nu sa indeparteze atentia de la ea. Din acest motiv sunt cateva locuri pe fata unde alunitele sunt considerate in regula. In jurul ochilor si al gurii, de exemplu. Cuvantul „alunita” este de obicei asociat cu imaginea lui Marylyn Monroe, renumita pentru alunita sa plasata deasupra buzei superioare, aproape de obraz. Sarah Jessica Parker are o alunita pe partea de sus a barbiei, sub buze. Janine Turner are o alunita langa tampla.

Multi oameni incearca sa-si creeze alunite. Exista alunite temporare care sunt rezistente la apa si care pot fi aplicate oriunde pe fata sau corp. Pentru a rezista mai mult, pot fi chiar tatuate oriunde doriti, si adesea cand credeti ca cineva a avut dintotdeauna o alunita, veti fi surprinse sa aflati ca si le-au creat ei insisi. Multi experti in materie de moda folosesc alunitele pentru a acoperi un cos aparut pe neasteptate. Acest lucru poate fi facut urmand aceste instructiuni simple:

Citeste si:  Sfaturi: suvite blonde pentru par brunet

Aplicati fondul de ten obisnuit.

Alegeti un anticearcan care se potriveste cu nuanta pielii voastre.

Luati un creion dermatograf si acoperiti cosul.

Asta va face sa para ca ati avut dintotdeauna o alunita. Fiti atenta unde se afla cosul, iar daca nu se afla in zonele in care este la moda sa ai alunita, atunci evitati sa o creati.

Acum ca stiti ca alunitele sunt create acasa in toata lumea si ca vi s-a reamintit de unele staruri care le poarta cu mandrie, decizia de a le ascunde sau nu va apartine. Daca sunteti inca nesigure si nu va simtiti confortabil in legatura cu alunita voastra, iata cateva intrebari generale pe care sa vi le adresati voua insiva.

Citeste si:  Prevenirea ridurilor

1. Alunita voastra se afla in oricare alta parte decat langa buze, obraji sau ochi? Daca raspunsul este da, atunci ati putea sa va gandesti sa va ascundeti alunita. Alunitele aflate in mijlocul fruntii, nasului sau in partea de jos a barbiei tind sa distraga atentia de la fata.

2. Aveti mai multe alunite pe fata? Daca raspunsul este da si daca va simtiti confortabil, puteti sa va ganditi sa ascundeti celelalte alunite si sa ramaneti doar cu una. Foarte rar vedem staruri care au mai mult de o alunita, din nou deoarece atentia ar fi distrasa de la fata.

3. Alunita voastra este mare?

Daca raspunsul este da, atunci va puteti gandi sa o ascundeti. O alunita mare poate distrage.

Citeste si:  Epilare definitiva prin IPL

Daca dupa ce ati raspuns la aceste intrebari constatati ca alunita voastra se incadreaza in categoria celor care trebuie ascunse, iata cateva trucuri pentru a face acest lucru:

Aplicati fondul de ten obisnuit.

Alegeti un anticearcan care se potriveste cu nuanta pielii voastre.

Aplicati anticearcanul cu ajutorul unei pensule, cu miscari in jos (miscarile in sus pot face ca puful de pe fata sa se incarce prea mult). Alunitele de dimensiuni mari trebuie in general acoperite pentru a evita distragerea atentiei de la fata. Alunitele care nu trebuie acoperite au forma si dimensiuni simple. Ele adauga o nota interesanta unei fete perfecte si pot deveni parte importanta a persoanei respective. Alunitele nu trebuie ascunse, iar daca va simtiti confortabil sa le purtati, faceti-o! Cel mai important lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti este ca daca puteti purta ceva cu incredere si mandrie, atunci veti arata mult mai bine decat daca nu ati face-o!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.