Ce fond de ten prefera celebritatile

Veti fi surprinse sa aflati ca, atunci cand este vorba de produse de machiaj , majoritatea celebritatilor folosesc cosmetice care se gasesc si la noi si chiar, adesea, la preturi acceptabile. In alte cazuri, vedetele apeleaza la formule personalizate sau alese de cosmeticianul lor. Cum cele mai multe dintre noi nu avem un specialist in frumusete care sa ne sfatuiasca ce si ce nu sa alegem, va puteti inspira din alegerile facute de doamnele de la Hollywood

Citeste si:  Beneficii cartofi dulci

– Jessica Alba foloseste un fond de ten de la Revlon, „Custom Creations Foundation”. Daca vreti sa comandati, apelati la blogul Revlon: livrarea este rapida, iar pretul, de circa 10 euro.

foto

– Anna Kournikova nu renunta de ceva timp la fondul de ten „Benefit Boi-ing Concealer”, o formulta multipremiata recunoscuta pentru abilitatea de a acoperi impecabil petele, cosurile si cearcanele.

Citeste si:  Balsamul - cel mai bun prieten al parului tau

foto

– Michelle Kwan. Multipla campioana olimpica la patinaj spune ca foloseste fond de ten chiar si in timpul activitatii fizice. De ani buni, Michelle opteaza pentru produsele Shiseido, „singurele care ii permite pielii mele sa respire, fara a se irita”.

foto

– Gwyneth Paltrow este dependenta de Perricone MD’s No Foundation Foundation, un fond de ten care poate fi folosit si pe post de crema hidratanta sau ca protectie solara. Daca sunteti interesate, produsul se gaseste online la un pret de circa 40 de euro.

Citeste si:  Povestea ta

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.