Ce nu le place barbatilor in materie de machiaj

Please select a featured image for your post

Un studiu recent demonstreaza ca unul din cinci barbati ar vrea ca partenera lor sa foloseasca mai putine produse de machiaj si unul din 10 barbati prefera femeile care nu poarta nici un fel de machiaj.

Acelasi studiu a facut o lista cu cele mai mari turn offs in materie de machiaj pentru barbati:
– urme de ruj pe din�£i
– pudra in exces
– fond de ten in exces
– rimel care incarca genele
– ochi dati cu prea mult negru
– ruj str��lcitor
– eyeshadow albastru electric
– sprancene desenate cu creionul
– ochi de pisica a la Amy Winehouse.

Citeste si:  Interesant: Cizma 4 in 1

„Pentru multi barbati, machiajul poate parea o bariera intre ei si partenerul lor si acestia ar pfera ca femeile sa fie cat mai naturale” a spus un purtator de cuvant pentru St Ives, compania de produse de intretinere a pielii care a realizat sondajul.

Acelasi studiu a cercetat si parerile femeilor vizavi de machiaj. O femeie din patru nu iese niciodata din casa fara sa aiba cel putin un pic de machiaj si 39% din femeile care au luat parte la sondaj au spus ca nu vor sa-si lase prietenii sau sotii sa le vada fara machiaj.

Citeste si:  Machiaj pentru ochi mari (video)

Trebuie sa recunoastem ca atunci cand exagerezi cu machiajul, nu este niciodata o situatie buna in care sa te afli. Dar cat priveste parerea barbatilor ca vor ca femeile sa fie „naturale”, cred ca este usor ridicol pentru ca barbatii nu prea stiu cu ce se mananca machiajul.

Pot sa se uite la o femeie care doar si-a dat cu un concelear, fond de ten deschis la culoare si cu un pic de rimel si sa spuna ca de fapt femeia nu poarta nici o urma de machiaj. Cat priveste femeile care merg la birou machiate intotdeauna, este vorba de a crea un cadru mental in care sa te simti matura, profesionista.

Citeste si:  Beneficiile protectiei solare

Sigur, este cam ciudat sa te ascunzi de prieten/sot ca sa nu te vada fara machiaj. In cele din urma, tot o sa vada ce se ascunde sub capota. Sau in cazul nostru, sub fondul de ten.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.