Cele mai ciudate parfumuri din lume

“Parfumul” lui Suskind pare sa spuna povestea doar unuia din cei multi oameni extrem de pasionati de aromele lucrurilor. Intrebarea cu care te lasa povestea – chiar poti transforma orice miros in parfum? – iti poate fi lamurita in randurile de mai jos. Printre parfumurile lansate cu fast de cate un personaj excentric se numara si cele de mai jos, considerate de noi cele mai ciudate parfumuri din lume!

Incepem cu cea mai recenta lansare, parfumul inspirat de unicul lichid corporal secretat doar prin dorinta fizica si chimie neuronala. Petit Mort este primul parfum lansat de directorul de creatie Marc Atlan. Dupa colaborari cu nume ca Helmut Lang, Tom Ford sau brandul Comme des Garcons, Marc Atlan a vrut sa creeze un parfum care sa contina unele din cele mai puternice componente aromatice, care sa redea olfactiv emotia si esenta orgasmului feminin.

Citeste si:  Machiajul nude, varianta 2009

foto

Da, ai citit correct, orgasmul feminin, supranumit si “mica moarte”, este disponibil acum intr-o sticluta de parfum de 10 ml, in editie limitata, la pretul de doar 1000 de dolari! Oare si aici functioneaza zicala extrem de… romaneasca „cine n-are, sa-si cumpere”?

O companie numita Farginnay a lansat parfumul Bacōn, o aroma disponibila in varianta Classic (condimentat) si Gold (citric, ce se presupune a avea “puteri subtile de seductie”). Trebuie sa recunosc ca mirosul de bacon este inimitabil si distinct, insa nu cred ca m-as „topi” dupa un barbat care, la prima adiere, imi aminteste de mezeluri bine rumenite. O sticluta de parfum masculin Bacōn costa in jur de 36 de dolari si beneficiaza de o campanie publicitara destul de puternica!

foto

Marcy Labs, o companie americana cu sediul in Chicago, a lansat parfumul Money, pentru ambele sexe. Nu doar numele acestuia denota avutie, ci si mirosul. Parfumul pentru femei reproduce mirosul de bancnote proaspete, dar aroma este subtila printre notele de fructe tropicale. Parfumul pentru barbati are acorduri lemnoase mai accentuate, care se combina cu notele marine si de rozmarin. Mai mult, in cutia în care e sticluta se afla dolari taiati si o poti avea in schimbul a 35 de bancnote de un dolar…

Citeste si:  Fardarea tenului deschis

foto

Secretions Magnifiques este un parfum cu totul si cu totul neobisnuit. Sange, transpiratie, saliva, chiar si un strop de sperma, toate aceste miresme sunt amestecate in unul din cele mai cautate, dar si mai scumpe parfumuri lansate recent pe piata. Producatorul, Etat Libre d’Orange, anunta ca noul produs se doreste o alternativa la supersofisticatul Chanel No.5, pe care il considera subversiv si deranjant?!

foto

Se pare ca nonconformistul parfum se vinde foarte bine chiar daca pretul sau este destul de ridicat. De exemplu, in Marea Britanie, o sticluta de 50 ml costa aproximativ 50 euro. Expertul in parfumerie, Roja Dove, a declarat ca „Cei care aleg acest parfum sunt cei care iubesc naturaletea si se manifesta, in general, impotriva artificialului si conventiilor sociale. Cu toate acestea, este greu de spus de ce ar prefera cineva sa dea bani ca sa miroasa a transpiratie, sange, saliva, sau sperma”.

Citeste si:  Machiaj de seara pas cu pas (video)

Unii incearca din rasputeri sa acopere mirosul de marijuana, in timp ce altii nu se mai satura de el. Daca te afli printre cei din urma, atunci te vei bucura sa afli ca exista parfumul Cannabis Flower Cologne produs de firma cosmetic Demeter. Inspirat de puternicul miros al mugurilor de canabis, parfumul Marijuana este usor floral si condimentat, cu tenta unica. Singurele dezavantaje raman privirile banuitoare ale colegilor de munca si faptul ca vei atrage genul de barbati pe care nu-i poti prezenta mamei… Sau da?

foto


2 Comentarii
  1. Aiurea! Rau! Nu mai stiu ce sa produca sa scoata bani de pe snobi. ..Cine ar vrea sa miroase a transpiratie? Sunca? Sperma??! Sa fim seriosi, daca vrem sa mirosim a transpiratie nu ne spalam :))) Iar a sperma..dezgustator /:) ???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.