Chanel, ce se intampla cu tine?

Please select a featured image for your post

La fel ca majoritatea femeilor de pe planeta cu studii superioare care traiesc intr-un mediu urban, brandul Chanel are o semnificatie foarte importanta pentru mine. Nu pretind ca aceasta semnificatie este neaparat tangenta cu realitatea, dar este o parere bazata pe multe experiente de privit in vitrine, vazut documentare si admirat parade de moda.

Si cand vad incercarile lui Chanel de a deveni un brand relevant pentru generatiile mai tineri, trebuie sa ma intreb: „Ce ar zice Coco despre asta?”

Dovada nr 1. Chanel o sa scoata o serie de plci de surf in Brazilia. Da, placa de surf. Ce legatura are sportul numit surfing cu Chanel? Nu-mi aduc aminte sa o fi vazut pe Coco Chanel calare pe valuri in filmul Coco Avant Chanel si nici nu cred ca exista surferi care poarta taior cand merg la surf.

Citeste si:  Lotiuni tonice

Bineinteles, asta nu este prima data cand Chanel a scos un produs mirabolant sub sigla Chanel Sport. Sa nu uitam de ski-urile imbracata in piele. Exces in toata regula.

Dovada nr 2. Chanel a folosit intr-o prezentare de moda niste tatuaje temporare pentru a decora fotomodelele. Acum Chanel va scoate aceleasi tatuaje temporare la vanzare. Daca este ceva mai lipsit de gust pe lumea asta decat tatuajele temporare, eu cel putin nu am gasit inca.

Citeste si:  Ofera volum maxim parului tau

A nu se intelege ca am ceva impotriva tatuajelor in general. Daca ai increderea in tine sa-ti exprimi personalitatea intr-un asemenea mod de o permanenta ucigatoare, atunci tot respectul. Dar un tatuaj temporar nu are nici o noima, altul decat ca vrei sa pari „edgy” si „cool” dar doar pentru o saptamana. Mai mult, dintotdeauna am fost impotriva branduirii oamenilor de parca ar fi vite. Cum as putea sa port un costum Chanel din sacou si fusta daca pe coapsa mi se prelinge in jos un lantisor pictat cu sigla Chanel atarnand pe genunchi.

Citeste si:  Cum sa scapi de matreata

Oricum ai da-o, o sa fie o tinuta groteasca.

Aceste produse nu sunt Chanel. Sunt niste glume si sincer, I’m not laughing. Cine ar da bani pe un tatuaj Chanel?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.