Cinci cocuri elegante pentru vara

Cocurile reprezinta una dintre cele mai chic coafuri ale anului 2010. Fie el casual sau elegant, accesorizat sau nu, pentru zi sau seara, cocul ramane in voga intr-un anotimp in care parul lasat liber creeaza doar probleme. Iata cele mai interesante stiluri de coc preferate de stilisti si vedete pentru sezonul estival!

Cocul care imită coafura bob

Foloseste uscatorul de par si un ondulator pentru a crea bucle medii, iar apoi un spray fixativ. Aranjeaza buclele cu carare pe o parte folosind degetele pentru a le da un aer natural, urmand sa iei suvite mici pe care le vei prinde la spate cu agrafe invizibile. Toate suvitele prinse astfel trebuie sa aiba aceeasi lungime la final, pentru ca look-ul sa para o coafura medie lejera. Poti apela si la accesorii de par pentru un plus de rafinament.

Citeste si:  Tendinte de beauty pentru vara 2011

Cocul „coiffe”

Foloseste uscatorul de par pentru a modela suvitele din fata cat mai ridicat posibil si peria rotunda pentru a crea bucle mari. Urmeaza sa folosesti pieptenele pentru a da directie suvitelor alese, tapeaza usor dinspre spate spre fata. In acest fel, cu ajutorul fixativului se mentine bretonul ridicat si pieptanat in spate. La final, asigura-te ca parul de deasupra fruntii are destul volum si apoi foloseste o perie rotunda pentru a-l aranja lejer inspre spate. Suvitele laterale trebuie sa fie directionate la fel inspre spatele capului, cu mai putin volum insa. Foloseste gel sau ceara de par pentru a aranja parul cat mai aproape de scalp, pentru ca efectul de volum din fata sa fie punctul de atractie al coafurii tale.

Citeste si:  Cura cu varza acra

Cocul rasucit

Foloseste uscatorul de par si peria rotunda pentru a crea bucle neuniforme in parul pieptanat cu carare pe o parte. Lasa parul sa se usuce si apoi periaza-l pentru a crea bucle cat mai naturale. Apoi strange-l la baza gatului si rasuceste-l intr-un coc lejer pe care il vei prinde apoi cu o agrafa mare cu strasuri, pentru un look retro.

foto

Cocul inalt cu bentita

Parul trebuie doar pieptanat pe spate si prins intr-o coada de cal inalta. Urmeaza sa alegi suvite din coada deja stransa si sa le fixezi lejer in jurul bazei cu agrafe minuscule, astfel incat cocul sa aiba volum la sfarsit.Foloseste un spray pentru volum si unul pentru fixare. Ultimul pas este aplicarea unei bentite de par duble, prinsa cu elastic la spate.

Citeste si:  Cafea pentru pielea ta

Cocul „French Twist”

Piaptana parul cu o carare pe o parte a capului cu o perie rotunda pentru a-i da volum si apoi strange-l la spate intr-o coada de cal la baza gatului. Coada urmează sa fie indoita si prinsa cu o agrafa mare exact unde a fost prinsa prima data. In cazul in care mai este nevoie, foloseste agrafe foarte mici pentru a fixa toate suvitele.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.