Cremele anticelulitice

Please select a featured image for your post

Despre celulita am tot vorbit si cel mai probabil vom vorbi in continuare, pentru ca este o problema cu care fiecare femeie se confrunta cel putin o data in viata. Celulita nu tine nici de varsta, nici de constitutie, celulita pur si simplu apare in diverse circumstante si pe cat de repede si de spontan apare, pe atat de greu este sa scapam de ea. Cremele anticelulutice promit insa foarte mult, mai ales atunci cand sunt corelata cu dieta si masajul anticelulitic. Ce este celulita? Chiar daca ati auzit multe femei pretinzand ca nu au strop de celulita, nu este adevarat! Celulita sunt micile buzunarase de grasime de sub straturile de piele si fiecare avem acest strat de grasime, doar ca la unele persoane se vede mai tare decat la celelalte. Asta pentru ca nu conteaza neaparat cat de multa grasime ai in corp, ci unde este ea localizata. Asa se explica faptul ca pana si femeile care sunt slabe in general, pot avea celulita in anumite parti ale corpului. Si barbatii au celulita, insa nu este la fel de vizibila ca si cea a fameilor, pentru ca au pielea mai groasa. De multe ori, chiar daca pierdem in greutate celulita ramane vizibila.
Citeste si:  Machiaj in tonuri neutre (video)
Cat de eficienta e crema anticelulitica? Stiti cum e, daca nu facem nimic sa scapam de celulita ne simtim vinovate. Dca ainsa ne dam cu o crema anticelulitica, chiar daca nu are nici un efect spectaculos, ne simtim dintr-o data mai bine. Desi cremele ne promit marea cu sarea, nu exista nici o dovada stiintifica pentru aceaste afirmatii. In primul rand pentru ca celulita este localizata dupa cateva straturi bune de piele si este destul de greu, pentru cremele anticelulitice, indiferent cat ar fi de performante, sa patrunda prin toate straturile pentru a ajunge la ea.Celulita si cofeina. De aceea, daca urmariti mai atent reclamele, veti vedea ca majoritatea cremelor prmoit sa imbunatateasca aspectul general al pielii si nu sa indeparteze definitiv celulita. Unul dintre ingredientele care stau la baza cremelor anticelulitice este cafeina. Da, cafeaua nu iti da doar un boost de dimineata, ci te ajuta si sa scapi de celulita, fiind un diuretic puternic. La nivelul pielii, cafeina creste circulatia sangvina in zona pe care este aplicata si reduce implicit aspectul celulitei. Desi nici produsele pe baza de cofeina nu distrug celulita, prin faptul ca vascularizeaza foarte bine zona, reduce aspectl de coaja de portocala.
Citeste si:  5 schimbari care fac minuni in dieta
Cremele anticelulitice actioneaza aspura celuleor pntru a reda pielii aspectul fin, chiar daca celulita este inca prezenta, in sensul ca Substanta numita Retin-A sau retinol ingroasa stratul superior al pielii, pentru a-l face sa para mai compact. Implicit, sunt camuflate micile umflaturi de la nivelul pielii, creeate de celulita. Asa ca, dupa folosirea cu regularitate a unei astfel de creme, putem avea impresia ca celulita s-a evaporat.
Citeste si:  Drenajul limfatic
Tratamente in profunzime. Desi exista si tratamente de profunzime, acre patrund adans in tesut, nici ele nu pot face celulita sa dispara pentru totdeauna. Nici chiar tratamentele scumpe si complexe nu pot garanta ca problema nu va reveni pe viitor, deoarece prietena noastra, celulita, este foarte incapatanata si extrem de greu de tinut in frau. Indiferent ce promit tratamentele, stiinta e de parere ca grasimea care produce celulita nu difera in nici un fel de restul de grasime din organism in ceea ce priveste structura, ci numai in ceea ce priveste pozitionarea, fiind mult mai vizibila.


Un comentariu
  1. eu am folosit produse de la ardes si chiar simteam rezultatele..sunt un pic mai piperate la pret, dar merita..chiar m-au ajutat si le am comandat online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.