Cum ne ingrijim corpul inainte de petrecere

1.ŞAMPONUL PENTRU STRĂLUCIRE – UN SAMPON ce redă părului strălucirea naturală. Conţine vopsea de păr – henna, ulei de in şi coajă de nucă. Henna este un produs vegetal natural, care provine din frunzele uscate ale copacului de henna (Lawsonia inermis, fam. Lythraceae), care au fost apoi pulverizate. Frunzele de henna au fost folosite încă din antichitate ca un colorant natural, care conferea părului stralucire, supleţe, rezistenţă, fiind astfel un excelent regenerator al părului. Planta are proprietăţi antibacteriene şi antifungice şi este foarte eficientă în tratarea eczemelor. Metoda de vopsire cu ajutorul frunzelor de henna este avantajoasă, deoarece ea nu este doar o simplă vopsire a părului, ci reprezintă, totodată, şi un tratament de tonifiere a părului, tratament care este cunoscut şi folosit de mii de ani. Uleiul de in este obţinut din seminţe de in, printr-un procedeu de presare la rece şi limpezire mecanică, fara aport termic sau chimic. Extern, are efecte rapide în vindecarea arsurilor. Cojile de nucă sunt lemnoase, tari. Învelişul gros, verde (care conţine multă vitamina C, dar şi un alcaloid), se foloseşte atît pentru unele tratamente, cît şi pentru obţinerea de pigment negru (colorant negru), foarte rezistent, folosit pentru păr, textile naturale şi altele asemenea.. Şamponul nu colorează, ci dă doar luciu părului.

2. APĂ BOGATĂ DE TRANDAFIRI CU VITAMINA E – Cel mai delicat tonic şi demachiant, din petale de trandafiri şi vitamina E. Este ştiut faptul că petalele de trandafiri (Rosa gallium, Rosa centifolia) au proprietăţi tonifiante. Uleiul de trandafir combate acneea şi atenuează ridurile. Se foloseşte în special pentru pielea sensibilă şi delicată. Extractul din petale de trandafir este folosit ca aromatizant, cea mai largă utilizare găsind-o în parfumerie. Se utilizează ca dezinfectant şi decongestiv. Taninurile au acţiune astringentă şi hemostatică, contribuind la purificarea şi catifelarea epidermei. Vitamina E are un rol benefic în tratarea eczemelor, acneei, psoriazisului. Mecanismul prin care vitamina E îşi exercită rolul nu este complet cunoscut. Ea are activitate anti-oxidantă şi stabilizează lipidele nesaturate. Procesele normale metabolice sau compuşii toxici conduc la distrugerea celulară, dar vitamina E reacţionează împotriva acestui proces şi protejează celulele. Reduce pierderea de apă din epidermă, conferă acesteia din urmă supleţe şi catifelare, are acţiune antiinflamatoare. Apa bogată de trandafiri respectă tradiţia antică a cosmeticii şi erboristeriei. Folosită încă din antichitate de regi şi regine. Ideală pentru toate tipurile de ten.

3.GEL EXTRAFORTE PICIOARE UŞOARE – dă o senzaţie de uşurare, imediată şi prelungită pentru picioarele obosite, umflate, grele şi cu celulită. Un relaxant ideal pentru persoanele sedentare sau nevoite să facă activităţi statice, de birou. Cu castan de India, centella asiatică, ghimpe, afin roşu (strugure de munte), arnică, săruri organice, iod. Principiile active fac din Gelul Extraforte Picioare Uşoare un excelent tratament pentru celulită. Castanul de India este indicat pentru tenul sensibil şi cuperoză. Extractul de Castan de India este un regulator al circulaţiei sanguine periferice; are efecte astringente, tonice şi redă claritatea tenului. Recomandat în cazul diverselor lovituri, al edemurilor, contuziilor, varicelor. Centella asiatică este un arbore cu frunze eliptice, cu flori alb-gălbui, originar din India, Pakistan şi Nepal. Părţi din această plantă sunt utilizate tradiţional datorită acţiunilor şi efectelor revigorante ale stării de sănătate, precum şi rolului pe care îl au în grăbirea cicatrizării rănilor. Conţine principii bioactive cu efecte sedative şi antidepresive. Îmbunătăţeşte circulaţia capilară la nivelul rădăcinilor firelor de păr, diminuînd, astfel, fenomenele de cădere a părului. Afinul (Vaccinium myrtillus) – familia Ericaceae. Efecte benefice: astringent, bacteriostatic, scade zahărul din sînge. Sinonime: afin de munte, afin negru, coacăz, pomuşoară. Este un semiarbust cu înălţimea de pînă la 60 cm, afinul creşte în zonele montane. În dermatologie se utilizează frunzele şi fructele afinului, care se recoltează în lunile august-septembrie.

Frunzele au efecte antidiabetce, astringente, antidiareice, antiseptice urinare, uşor diuretice, iar fructele se folosesc în alimentaţie, în tratarea diabetului zaharat complicat, afecţiunilor dermatologice, tulburărilor circulatorii periferice, uretritelor, somatitelor, eczemelor, ulceraţiilor cronice sîngerînde. Arnica creşte in regiunile de munte, împodobind păşunile cu florile ei galben-aurii. Poporul o mai numeşte podbal de munte, carul-pădurilor, cujdă sau carul-zînelor. De la această plantă se folosesc florile – flores arnicae – mai rar planta întreagă şi rădăcina. Ele conţin ulei volatil, colina, alcooli triterpenici, substanţe colorante de natura carotinoidică. Din florile de arnică se prepară o tinctură care, diluată cu apă, se utilizează ca pansament antiseptic şi cicatrizant al rănilor. În amestec cu apa de plumb, această tinctură are proprietatea de a descongestiona umflăturile şi loviturile. Infuzia 4%, sub formă de comprese, înviorează tenurile palide. Acţiune: decongestivă, cicatrizantă, de reglare a transpiraţiei, dezodorizantă, tonică, antiinflamatoare, de reglare a echilibrului lipidic al pielii, vasoconstrictoare. Uz: aplicaţi zilnic Gelul Extraforte Picioare Uşoare, după necesitate, masînd delicat, pînă la absorbţie. Nu lasă pielea unsuroasă, nu pătează, nu se spală. Uz profesional.

4.NUTRICREMĂ MÎINI CU MALAKIT ŞI MIGDALĂ – Cremă pentru mîini, supernutritivă, nongrasă. Formulă persistentă, protectivă şi reparatoare. Cu malakit, migdală şi gălbenele. Migdalele au o mare putere nutritivă, fiind bogate în vitaminele A, B şi E. Din seminţe de migdale – soiul dulce, urmare unui proces de extracţie prin presare la rece, se obţine varianta uleioasă cu proprietăţi emoliente. Acest ulei are uz extern. Menţine pielea catifelată, elastică şi previne formarea vergeturilor. Este utilizat pe scară largă în industria cosmetică, atît ca emolient, dar şi ca vehicul de transport pentru alte principii active, datorită stabilităţii sale deosebite. Are proprietăţi ocluzive deosebite, acţionează ca hidratant prin prevenirea deshidratării pielii. Se utilizeaza în produse pentru piele sensibilă, delicată, dar şi în uleiuri pentru masaj.

Citeste si:  Micul-dejun

Gălbenelele (Calendula officinalis) sunt plante cu tulpina înaltă, ramificată şi păroasă, cu flori centrale, tubuloase, de culoare galbenă. Principalele proprietăţi fitoterapeutice: antiinflamatoare, înlătură contracţiile musculare, astringentă, opreşte hemoragiile, vindecă rănile, antiseptică, purifiantă. Uz extern: leucoree, trichomoniază, acnee, arsuri, degerături, răni purulente, cancerul pielii, leziuni ulceroase ale sînilor, cancer mamar, boli tegumentare, micoze, osteoporoză. Extractul de gălbenele este recomandat pentru utilizarea cosmetică în îngrijirea tenurilor uscate şi sensibile. Are acţiune cicatrizantă, tonică, antiiritantă, de reducere a fragilităţii vasculare şi de îmbunătăţire a circulaţiei sanguine periferice. Se recomandă şi în inflamaţiile dermice şi ale mucoaselor, în tratarea vînătăilor, eczemelor. Nutricrema nu este o cremă barieră; hrăneşte pielea, lăsînd mîinile să respire. O nouă formulare, o nouă eficienţă. Oligoelementele şi uleiurile vegetale contracarează agresiunile pe care mîinile le suportă în fiecare zi din partea produselor chimice necesare treburilor domestice. Optimă pentru prevenirea arsurilor şi înroşirilor provocate de vînt, frig şi poluare. Nu conţine vaselină. Nu conţine proteine şi grăsimi animale. Nu conţine coloranţi artificiali. Nu conţine amine. Nu conţine SLS şi SLES. Nu conţine lanolină. Nu conţine isotiazolină. Nu conţine glicol propilenic.

5.SER LIFTING EFECT INSTANTANEU – Acţiune imediată lifting faţă, gît, sîni. În timp, are acţiune antirid. Conţine tensori vegetali. Are o dublă acţiune-şoc cu proteine vegetale şi castravete: 1) destinde pielea, ştergînd instantaneu ridurile şi semnele de oboseală pentru 24 de ore; 2) hidratează, hrăneşte şi reducere formarea ridurilor. Serul poate fi folosit zilnic, pentru că nu dă dependenţă – proteinele vegetale au conţinut de aminoacizi similar cu al celor din piele. Ideal pentru toate tipurile de ten. Uz: se aplică pe faţă, decolteu şi sîni, prin tamponare. Este o excelentă bază de machiaj.

6.BIOMASCĂ CU NĂMOL natural în formă cremoasă. Hidratantă, purificantă, nutritivă. Cu: nămol natural, colagen, elastină, brusture, ulei de germeni de grîu, unt de karite, ulei de jojoba. Colagenul este responsabil de menţinerea şi elasticitatea pielii, fiind un agent foarte eficient de hidrolizare. Cel mai important beneficiu este creşterea hidratării cutanate şi fermitatea celulelor. Colagenul 5 este cel mai important colagen cunoscut în lume. Lipsa colagenului face ca pielea să îmbătrînească prematur. Colagenul este cea mai importantă proteină din constituţia pielii umane, aproximativ 90%. Există 19 tipuri diferite de colagen. Tipul 5 este cel aflat în pielea tînără, responsabil pentru elasticitatea şi rezistenţa pielii, reţine apa.

Hrăneşte pielea, hidratează intens epiderma, elasticizează şi face ferm ţesutul. Elastina este o substanţă organică albuminoasă care intră în compoziţia fibrelor elastice ale tendoanelor, ale vaselor de sînge, ale pielii etc. Brusturele (Arctium lappa) este o plantă bianuală, cu tulpină ramificată şi păroasă, avînd în pămînt o rădăcină pivotantă, cărnoasă, brunie la exterior şi albicioasă la interior. Frunzele sunt dispuse altern. Cele inferioare sunt foarte mari, lung peţiolate, rotunjite la bază, cu marginea întreagă. Frunzele superioare sunt ceva mai mici. Florile sunt purpurii, dispuse în capitule globuloase înconjurate de bractee încovoiate la vîrf, în forma de cîrlig. Principalele sale proprietăţi fitoterapeutice: acţiune diuretică (uşoară), depurativă, antibiotică, antiseptică, hipoglicemiantă, antitumorală; relaxează muşchii; remediu natural pentru a îngriji stările de febră, calculii renali şi guta; plantă purifiantă – ajută la eliminarea toxinelor din sînge, mai ales în afecţiunile contagioase; stimulează creşterea părului. Extractul din rădacină de brusture conferă produselor cosmetice proprietăţi antiacneice, antibacteriale şi antifungice, antiseptice, de stimulare a creşterii părului, antiseboreice.

Este recomandat în arsuri şi dermatoze. Purifică pielea, elimină impurităţile şi normalizează secreţia glandelor sebacee. Acţionează ca astringent. Uleiul de germeni de grîu se obţine din germeni de grîu şi înlocuieşte cu succes produsele de origine animală în stimularea regenerării celulelor. Conţine cantităţi semnificative de proteine, acizi graşi, carbohidraţi, săruri minerale, Vitaminele B1 şi B2. Este utilizat în produse pentru îngrijirea pielii. O concentraţie de 0,5% determină o creştere cu 100% a regenerării celulare în numai 3 zile. Aceleaşi efecte se obţin în cazul produselor de origine animală la concentraţii de 10 ori mai mari. Proteinele conţinute de ulei în cantităţi mari sunt principalele elemente generatoare de ţesut şi constituie substanţe de bază ale celulelor ţesutului muşchilor, părului, unghiilor şi pielii. De aceea, uleiul tonifică şi revitalizează, normalizează tonusul şi restabileşte echilibrul epidermei, restructurează ţesutul conjunctiv afectat de trecerea anilor şi hrăneşte pielea. Este utilizat în produse pentru îngrijirea pielii.

O concentraţie de 0,5% determină o creştere cu 100% a regenerării celulare în numai 3 zile. Aceleaşi efecte se obţin în cazul produselor de origine animală la concentraţii de 10 ori mai mari. Proteinele conţinute de ulei în cantităţi mari sunt principalele elemente generatoare de ţesut şi constituie substanţe de bază ale celulelor ţesutului muşchilor, părului, unghiilor şi pielii. De aceea, uleiul tonifică şi revitalizează, normalizează tonusul şi restabileşte echilibrul epidermei, restructurează ţesutul conjunctiv afectat de trecerea anilor şi hrăneşte pielea. Untul de Shea mai este cunoscut si sub denumirea de unt de Karite. Acest copac se găseşte numai în savanele din vestul Africii. Copacul de Shea este sălbatic, nu se cultivă şi pînă atinge maturitatea durează 40-50 de ani. În majoritatea regiunilor, el este protejat datorită beneficiilor sale economice, medicale şi sociale (untul de Shea este o importantă sursă de hrană în Africa).

Citeste si:  Aruncam sutienul la gunoi?

Vracii africani au folosit untul de Shea secole la rînd pentru a vindeca boli ale pielii şi ale scalpului. În prezent s-a dovedit ştiinţific faptul că untul de Shea este un ingredient deosebit de valoros în industria cosmetică. Continutul său ridicat în acizi graşi (mai ales acid stearic şi acid oleic) face ca untul de Shea să fie remarcabil pentru piele. Aceşti acizi graşi sunt indispensabili în hidratarea epidermei şi în procesul de menţinere a elasticităţii pielii. Untul de Shea are acţiune de regenerare, ajută pielea să-şi recapete supleţea şi are acţiune antirid, are efect de menţinere a hidratării epidermei. Totodată, untul de Shea protejează pielea împotriva radiaţiilor UV şi agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor, calmează pielea iritată. În plus, untul de Shea este binecunoscut pentru efectul său cicatrizant. Untul de Shea are acţiune de regenerare, ajută pielea să-şi recapete supleţea şi are acţiune antirid, are efect de menţinere a hidratării epidermei. Totodată, untul de Shea protejează pielea împotriva radiaţiilor UV şi agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor, calmează pielea iritată. În plus, untul de Shea este binecunoscut pentru efectul său cicatrizant. Ce este, de fapt, uleiul de Jojoba şi de ce este atît de mult folosit în produsele de îngrijire a pielii? Ne întoarcem în anul 1882, cînd un botanist pe nume H. F. Link a descoperit de lîngă California un mic arbust. Domnul Link a numit planta după numele unor botanist englez – T. W. Simmonds.

Numele original al plantei jojoba este „Simmondsia chinesis”. Cei din sudul Californiei şi din Mexic au întrebuinţat mult timp uleiul respectiv ca pe un remediu împotriva rănilor, dar şi ca pe un produs cosmetic. Uleiul de jojoba există astăzi sub forma de ceară, care poate deveni lichid la temperatura camerei. „Uleiul” are aceeaşi componentă chimicală pe care o are şi sebumul creat de pielea noastră în mod natural. De fapt, este unul dintre cele mai eficiente uleiuri, datorită puterii rapide de absorbţie al acestuia. De aceea, a ajuns în scurt timp să fie folosit şi la produsele pentru păr şi corp. Acest ulei este foarte potrivit pentru persoanele cu o piele sensibilă, incluzînd în această categorie şi eczemele, în cazul cărora uleiul de jojoba poate fi folosit şi ca medicament.

Ajută pielea să devină mai moale, iar părul îl face mai strălucitor. Este cunoscut, de asemenea, şi ca un remediu împotriva încreţiturilor pielii sau a semnelor asemănătoare ridurilor. Mai mult, ajută la scoaterea la suprafaţă a celulelor noi. Are chiar şi cîteva proprietăţi anti-bacteriene. Datorită acestor proprietăţi extraordinare, pe care uleiul de jojoba le deţine, nu este nici o mirare că este folosit în producerea diferitelor produse pentru păr, piele, în special pentru faţă. Poate ajuta şi la tratarea acneei sau a ridurilor. Proprietăţile ei surprinzătoare ajută la crearea unei pieli mai delicate şi ajută, în acelaşi timp, persoanele cu o piele mai sensibilă. Produsele cosmetice conţin ulei de jojoba ca emolient. Acesta reduce secreţia de sebum, penetrează rapid în piele şi, de aceea, nu este potrivit pentru produsele de masaj, dar hrăneşte excelent epiderma. Este utilizat în tratamentul psoriazisului, eczemelor, dermatitelor. Ajută la tratamentul acneei şi controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Uz: dupa curăţarea cu Lapte Demachiant Hamamelis şi, eventual, Mască de Curăţare (gomaj), întindeţi pe faţă sau decolteu un strat nu foarte subţire de Biomască cu Nămol, aşteptaţi 15 minute, apoi clătiţi cu un bureţel umed. Aplicaţi un strat fin de cremă din Linia Biosinergic adaptată tipului de ten şi masaţi pînă la absorbţie.

Hamamelisul este un arbust din Statele Unite, ale cărui scoarţă şi frunze au proprietăţi vasoconstrictoare. Actiunea astringentă a plantei Hamamelis virginiana oferă protecţie eficientă împotriva iritaţiilor. Datorită compoziţiei sale chimice complexe, extractul de hamamelis are acţiune astringentă şi hemostatică. Este, în acelaşi timp, decongestionant, prin vasoconstricţie venoasă periferică (reglează circulaţia venoasă).

Este folosit cu bune rezultate în tratamentul afecţiunilor venoase (varice, hemoroizi, flebite, varicocel, ulcere varicoase), precum şi în afecţiuni ale cavităţii bucale (gingivite). În cosmetica tradiţională este recomandată asocierea sa cu extractul de castan în creme şi loţiuni pentru depigmentarea pielii. Se utilizează în ape de toaletă, loţiuni pentru faţă şi corp şi ape de gură, în produse pentru ten şi păr gras. De asemenea, este utilizat ca aditiv în produse deodorante şi antiperspirante.

7. HYDROGEL COMPLEX TONIFIANT – Gel de baie şi hidromasaj tonifiant. Cu rozmarin, hamei, lavandă. Din vremuri îndepartate, rozmarinul este recunoscut ca tonifiant, stimulant, în timp ce hameiul şi lavanda măresc vitalitatea epidermei. Are o compoziţie foarte densă. Timpul recomendat de şedere în cadă nu trebuie să depăşească 20 de minute în apă de cca 37 de grade. Mai puteţi folosi hydrogelurile din gama Ardes Cosmetici cu următoarele efecte: Slăbire, Elasticizant, Hidratant-Emolient, Relaxant.

Citeste si:  Ingrijirea culorii roscat

8.COLASTIN 10 fiole – Ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină pentru tratamentul şoc antirid al feţei, pentru tonifierea sînului şi reducerea vergeturilor. Se întinde ca o mască pe zona de tratat şi după 20 de minute se înlătură cu Loţiune Tonică Hamamelis sau Apă Bogată de Trandafiri cu Vitamina E. Colagenul este responsabil de menţinerea şi elasticitatea pielii, fiind un agent foarte eficient de hidrolizare. Cel mai important beneficiu este creşterea hidratării cutanate şi fermitatea celulelor. Colagenul 5 este cel mai important colagen cunoscut în lume. Lipsa colagenului face ca pielea să îmbătrînească prematur. Colagenul este cea mai importantă proteină din constituţia pielii umane, aproximativ 90%. Există 19 tipuri diferite de colagen. Tipul 5 este cel aflat în pielea tînără, responsabil pentru elasticitatea şi rezistenţa pielii, reţine apa. Hrăneşte pielea, hidratează intens epiderma, elasticizează şi face ferm ţesutul. Elastina este o substanţă organică albuminoasă care intră în compoziţia fibrelor elastice ale tendoanelor, ale vaselor de sînge, ale pielii etc.

9.CELULE FRESH ŞOC – Ser cu efect şoc contur ochi şi buze. Celulele Vegetale Fresh nu sînt obţinute cu solvenţi ce macerează planta, ci cu un procedeu enzimatic ce separă celulele una cîte una, menţinîndu-le intacte pînă la tenul tău. Este o ideală bază de machiaj opacă şi instantanee.

10.ALMOND SHINE ULEI CU SCLIPICI – Ulei de migdale glitter – ce iluminează pielea cu reflexe aurii. Lasă pielea fină şi mătăsoasă. Strălucire şi dulceaţă pe pielea ta. Ideal pentru petrecerile nocturne.

11.ULEI AROMATIC DINAMIZANT – Combinaţie aromatizată de uleiuri de migdale, vitaminizată cu citrice de Sicilia. Acestea sunt fructe bogate în vitamine, uleiuri eterice etc. (reprezentanţi: lămâiul, portocalul, mandarinul etc.). Uleiul aromatic dinamizant este ideal pentru masajul profesional dinamizant. Se poate aplica după baie, cu un masaj uşor, lăsînd pielea catifelată. Protejează pielea de acţiunea agresivă a săpunurilor, favorizînd eliminarea impurităţilor şi sebumului.

12. ELIXIR DE PROSPEŢIME ÎNDELUNGATĂ – Spray ecologic, fără gaz, ce neutralizează mirosurile neplăcute. Deodorant cu dublă acţiune: 1) Previne formarea mirosurilor; 2) Elimină mirosurile deja existente. Cu: gălbenele, ghimpe, vitamina E şi substanţe naturale neutralizante. Gălbenelele (Calendula officinalis) sunt plante cu tulpina înaltă, ramificată şi păroasă, cu flori centrale, tubuloase, de culoare galbenă. Principalele proprietăţi fitoterapeutice: antiinflamatoare, înlătură contracţiile musculare, astringentă, opreşte hemoragiile, vindecă rănile, antiseptică, purifiantă.

Uz extern: leucoree, trichomoniază, acnee, arsuri, degerături, răni purulente, cancerul pielii, leziuni ulceroase ale sînilor, cancer mamar, boli tegumentare, micoze, osteoporoză. Extractul de gălbenele este recomandat pentru utilizarea cosmetică în îngrijirea tenurilor uscate şi sensibile. Are acţiune cicatrizantă, tonică, antiiritantă, de reducere a fragilităţii vasculare şi de îmbunătăţire a circulaţiei sanguine periferice. Se recomandă şi în inflamaţiile dermice şi ale mucoaselor, în tratarea vînătăilor, eczemelor. Ghimpele (Xanthium spinosum L.) face parte din familia Compositae. Frunzele sunt opuse, lung peţiolate, lung obovate, obovate sau ascuţit romboidale, uneori trilobate. Sunt lungi de pana la 8 cm, frunza îngustîndu-se spre bază şi prelungindu-se în peţiol.

Culoarea frunzelor pe faţa superioară este verde, dar în dreptul nervurilor principale, datorită pubescenţei verde albicioasă, pe faţa inferioară culoarea este tot verde, dar mai deschisă. La baza frunzelor se găseşte cîte un spin trident, lung pînă la 3 cm, de culoare galben pal şi lucios. Nu are miros, are gust usor amărui. Conţine acizi polifenol-carboxilici, (cafeic şi clorogenic), taninuri catehice, b-sitosterol, saponine triterpenice nehemolitice, urme de ulei volatil. Denumirea populară provine de la faptul că înainte planta întreagă, inclusiv rădăcina, era folosită sub forma de decoct în tratamentul holerei. Specia este utilizată în medicina empirică română şi sîrbă în afecţiuni ale căilor urinare şi în prostatite, în medicina tradiţională a diverselor popoare nord – africane şi sud europene este folosită ca antitumoral; sialagog şi diuretic, în febra intermitentă şi împotriva turbării. Cercetările farmacodinamice au demonstrat că posedă acţiune anticongestivă, epitelizantă, cicatrizantă şi dezinfectantă; în tratamentul adenomului de prostată, al cistopielitelor colibacilelor, şi cu Proteus vulgaris, în prostatită şi litiază renală.

Vitamina E are un rol benefic în tratarea eczemelor, acneei, psoriazisului. Mecanismul prin care vitamina E îşi exercită rolul nu este complet cunoscut. Ea are activitate anti-oxidantă şi stabilizează lipidele nesaturate. Procesele normale metabolice sau compuşii toxici conduc la distrugerea celulară, dar vitamina E reacţionează împotriva acestui proces şi protejează celulele. Reduce pierderea de apă din epidermă, conferă acesteia din urmă supleţe şi catifelare, are acţiune antiinflamatoare.

Elixirul de prospeţime îndelungată asigură o prospeţime naturală şi de durată pentru întreaga zi. Elixirul acţionează pe două fronturi: deodorant şi neutralizant. Acţiunea deodorantă are un efect lung şi sigur. Acţiunea neutralizantă elimină instantaneu, în caz de urgenţă, mirosurile neplăcute deja existente, cauzate de o exudare intensă „accidentală”. Este produsul făcut pentru a te simţi mereu sigur de propria prospeţime şi poate fi aplicat în orice moment al zilei şi în afara casei.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.