Cum ne punem in valoare fata cu ajutorul fardului de obraz?

Please select a featured image for your post

Fardul de obraz trebuie aplicat cu foarte mare atentie. Rolul fardului de obraz este de a crea unele efecte, de a ascunde anumite defecte, de a accentua trasaturi si de a da pielii un aspect cat mai natural posibil. Pentru ca fardul de obraz sa nu para o pata rosie, in mijlocul obrazului trebuie sa ne ghidam mereu dupa forma fetei. Pentru o aplicare corecta, identifica forma fetei tale. De aici incolo, totul va fi mult mai usor. Urmareste mai jos cum poti sa iti pui in valoare fata prin simpla si corecta folosire a fardului de obraz. 1. Daca ai fata rotunda. Fardul de obraz reuseste sa contureze foarte bine o fata rotunda. Daca ai o fata rotunda, aplica fardul de obraz sus, pe pometi, estompandu-l spre tample, umbrind radacina firelor de par. Pentru fata rotunda, se urmareste micsorarea zonei inferioare, a volumului obrazului, dar si a maxilarului.
Citeste si:  Machiaj retro (video)
2. Daca ai fata patrata. Si in acest caz, se urmareste micsorarea zonei inferioare si a volumului obrazului. Singura diferenta fata de fata rotunda, este ca la fata patrata, fardul de obraz se aplica in triunghi, in mijlocul fetei, spre nas si aproape de ochi. Estomparea se va face in directia tamplei.
3. Daca ai fata in triunghi cu varful in jos. Pentru aceasta forma de fata, se urmareste latirea zonei inferioare a fetei. Fata in forma de triunghi cu varful in jos cere ca fardul de obraz sa fie aplicat pe partea superioara a pometilor, in linie descendenta. Deseneaza cand aplici fardul de obraz un romb. Astfel, un varf al rombului va fi la tampla, iar celalat in mijlocul pometilor. Daca vrei sa estompezi culoarea, fa-o mereu dinspre pometi spre tampla.
Citeste si:  Lacul de unghii
4. Daca ai fata in forma de „diamant”. Daca ai o astfel de forma la fata, aplica fardul de obraz sub forma unui cerculet de aproximativ un 1 cm diametru. Atunci cand vrei sa estompezi, fa-o in sus, spre tampla, fara insa a cobori pe partea inferioara a pometilor. 5. Daca ai fata prelunga. Pentru acest tip de fata, se urmareste mincsorarea lungimii fetei. Aplica fardul de obraz in mijlocul pometilor, sub forma unui cerculet de circa de aproximativ 2 cm diametru. Ce mai trebuie sa stii? Atunci cand aplici fardul de fata, nu trebuie sa atragi atentia prin cantitate sau culoare. Risti ca fata ta sa fie foarte incarcata, avand un aspect superficial.
Citeste si:  Trucuri simple pentru un par sanatos si frumos
Atunci cand aplici fardul de obraz , nu trebuie sa existe limite. Fardul de obraz trebuie estompat foarte bine pentru a nu fi vizibila a acea linie intre fardul de obraz si fondul de ten. Niciodata nu aplica fardul de obraz in mijloc sub forma unui punct rosu. Doar daca vrei sa fii un clovn. Daca nu ai la indemana, fardul de obraz poti folosi si un ruj. Conditia este ca rujul sa se potriveasca cu nuanta tenului tau. Aplica rujul pe un burete de machiaj (nu in cantitate mare) si apoi pe fata. Cu ajutorul buretelui, uniformizeaza culoarea.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.