Cum sa aplici tusul

Pentru o privire misterioasa si un look sexy, tusul este cel mai bun aliat al nostru. Sau, cel putin, al celor care stiu sa-l utilizeze corect. Caci, daca nu il stapanesti, lookul dezastru esta la o… linie de tus distanta. Ori e tremurata linia, ori se intinde, ori e coada asimetrica. Ceva se-ntâmpla. Iata niste trucuri care sa te ajute.

1. Nu trage de pleoapa

In momentul in care aplicam tusul, avem tendinta sa tragem de coltul exterior al pleoapei pentru a intinde mai bine linia, dar mania asta trebuie sa inceteze. De ce? Pentru ca in momentul in care vom da drumul pleoapei, vom constata cat de deformat arata linia de tus.
2. O mana ferma
Tine bine tusul intre degetul mare si aratator, cu ele cat mai aproape de varful pensulei pentru o mana ferma si sigura in momentul desenarii liniei. Tremuratul si ezitarile produc catastrofe.

Citeste si:  Produse pentru par - decolorantul

3. Coloreaza spatiul dintre gene si linia de tus
In general, ramane un spatiu liber intre linia de tus si rasul genelor. Este indicat sa-l umpli prin «punctulete». Privirea va castiga in intensitate. Se poate folosi si fard negru pentru umplerea acelor goluri.

4. Incepe cu coltul exterior
Daca incepi cu cel interior, iti complici munca. In caz ca gresesti, trebuie s-o iei de la capat cu totul. Astfel, daca incepi cu exteriorul, este mai usor de rectificat. Pentru orice eventualitate, pentru mici retusuri, sa ai pregatit un betigas cosmetic cu apa micelara cu care sa-l imbibi, in caz de nevoie, la indemana.

Citeste si:  3 sugestii simple si rapide de a-ti aranja parul!

5. Exerseaza
Perseverenta este mama invataturii, iar cosmetica nu face exceptie. La inceput, pana “iti faci mana”, poti segmenta ochiul in mai multe liniute pe care sa le unesti apoi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.