Cum sa fii o gheisa moderna

Please select a featured image for your post

Gheisele au fost apreciate de-a lungul vremii ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii, aveau acel ceva ce le deosebea de oricare alta femeie, indiferent cat ar fi fost ea de frumoasa. Cunosti gheisele din carti, din legende si din transpunerile cinematografice, asa ca la citirea titlului articolului te-ai putea intreba ce ai tu de-a face cu o gheisa sau de ce ai fi interesata sa te machiezi strident si sa te imbraci in kimono? Esenta nu este aspectul exterior, ci termenul de gheisa in sine, cu tot ce presupune el. Cine erau gheisele? In cultura japoneza, gheisele au fost venerate de-a lungul vremii si considerate atat de speciale incat nu price femeie putea deveni gheisa. Acestea erau atent selectionate si crescute inca de mici, in scoli pentru gheise, pentru a deveni maestre ale artei seductie si sa isi poate satisface pe deplin partenerii.
Citeste si:  Beyonce lanseaza parfumul Heat
Termenul de gheisa inseamna in limba japoneza „artist” sau „om de arta”, de aici si ideea ca pana in cele mai senzuale si intime aspecte ale vietii este nevoie de stiinta si arta. Gheisele erau deosebite incepand cu mersul lor, atat de languros incat era ca o invitatie spre intimitate. Gheisele isi intretineau pretendentii prin dans, cantec, caligrafie, ceremonialul ceaiului, tipic japonez dar si conversatie, muzica, senzualitate.
Ce presupune a fi o gheisa moderna? Stiti vorba aceea din popor, cum ca barbatul isi doreste o gospodina in bucatarie, o doamna in societate si o amanta buna in pat? Ei bine, nimic mai adevarat! Daca la gatit ne mai scoatem cu o comanda la pizza, daca in societate nu mai e musai sa ne purtam ca niste doamne, pentru ca stilul s-a mai schimbat, in pat este absolut necesar sa ne purtam ca niste amante desavarsite. Un barbat fericit se cunoaste de la o posta, si asta nu se va schimba niciodata.
Citeste si:  Rochia pentru evenimente speciale
Intr-o relatie in care partea sexuala este complet neglijata, deznodamantul tragic este absolut iminent. Si cum niciuna nu dorim sa ne vedem barbatii in bratele alteia, de ce sa nu schimbam ceva in viata de zi cu zi si sa imprumutam cate ceva din stilul de viata al gheiselor? Cat de mult conteaza aspectul ingrijit? Foarte mult, si asta o spun barbatii, nu eu! Asa cum gheisele isi luau ore intregi pentru a fi perfecte din cap pana in picioare, asa si femeia moderna trebuie sa se ingrijeasca de aspectul ei. Chiar daca ajungem in acel punct al relatiei noastre in care consideram ca aspectul fizic nu mai este important, gresim. Nu spune nimeni ca trebuie sa fii tot timpul ca scoasa din cutie si nici sa apelezi la tinute scumpe si extravagante. Este vorba pur si simplu de detaliile marunte, care insa fac diferenta.
Citeste si:  Cand sa lasam alunitele la vedere?
Ce-ar fi sa renunti la tricourile largi si pantalonii largi de trening atunci cand stai in casa si sa adopti un neglijee sexy? Ce-ar fi sa nu iti mai tii parul strans in coada, ci sa il lasi sa iti atarne pe umeri sau sa iti faci chiar niste bucle senzuale? Ce-ar fi sa iti pui un strop de parfum chiar si atunci cand stai in casa? Ce-ar fi sa renuntam la uitatul la televizor in favoarea timpului petrecut alaturi de partener? Acestea sunt doar cateva mici sugestii care va pot imbunatati viata de cuplu.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.