DallesGO Make-Up iti pregateste numai surprize la Cosmetics Beauty Hair 2012

Pentru ca echipa Universul DallesGO e prezenta peste tot pe unde se intampla lucruri notabile si e tot timpul conectata, nu putea sa lipseasca nici de la cel mai mare targ de beauty din Bucuresti, Cosmetics Beauty Hair 2012. Intre 20 si 23 septembrie echipa Universul DallesGO te asteapta la Romexpo, Hala C2, la standul 51-52, Beauty Box, cu multe, multe surprize.

Cei interesati de make-up, fie la nivel de hobby, fie la nivel profesional, vor putea sa se inscrie la cea de-a cincea editie a cursurilor beneficiind de o reducere de 10%. Alina Brailescu, make-up artistul preferat al designerilor romani, este cea care introduce cursantii din Universul DallesGO in fascinanta lume a make-up-ului. Cursurile vor lua startul in noiembrie si, timp de 12 saptamani, vei putea sa urmezi fie modulul de incepatori, in cadrul caruia vei putea sa-ti transformi hobby-ul pentru make-up in pasiune, fie modulul de avansati, care te va introduce in lumea machiajului profesional si te va pregati pentru o viitoare cariera de make-up artist.

Citeste si:  Alegerea vopselei de par

In plus, vei avea ocazia sa fii machiata de catre cei mai buni absolventi ai editiei precedente a cursului de make-up de la Universul DallesGO si sa inveti ce fel de machiaj se potriveste fizionomiei tale. Surpriza cea mare cu care DallesGO Make-Up te asteapta la standul Beauty Box consta in tombola in cadrul careia poti castiga un curs de make-up pentru cea de-a cincea editie a cursurilor Universul DallesGO si produse profesionale de ingrijire de la Skeyndor!

Citeste si:  Cosmetice la control - sapunul

Noteaza-ti in agenda: 20-23 septembrie, Cosmetics Beauty Hair 2012, Romexpo, Hala C2, standul 51-52, Beauty Box, DallesGO Make-Up!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.