De la Avatar la Avon: Zoe Saldana vinde parfumuri

Please select a featured image for your post

O stii pe duduia aia din Avatar? Care tragea cu arcul si se pupa cu Sam Worthington? Zoe Saldana tocmai si-a gasit primul job serios de purtator de cuvant pentru o companie de cosmetice, dupa rolul ei din Avatar, care se apropie rapid de titlul de cel mai profitabil film din istorie. Momentan se afla pe locul 2 in acel top, dupa Titanic. In mod ironic, un alt film regizat de James Cameron.

Citeste si:  Top 10 tendinte in beauty

Dar inapoi la Zoe Soldana. Frumoasa actrita va fi imaginea parfumului Eternal Magic de la Avon. Incepand cu luna aprilie a anului Curent, Zoe va aparea in reclame la televizor, pe internet si chiar si in brosurile Avon pentru parfumul Eternal Magic si pentru o colectie de farduri.

„Inseamna foarte mult pentru mine aceasta asociere cu o companie care imi impartaseste valorile si idealurile si crede in realizarea femeilor pe toate planurile” a declarat actrita in comunicatul de presa care anunta afacerea. Zoe Saldana a capatat recunoastere in urma rolului din Avatar, dar ea a mai jucat si in Star Trek, Pirates of the Carribean, Guess who’s coming to dinner si Vantage Point.

Citeste si:  Bijuterii mari sau mici ?

„Ne face o mare placere sa o avem pe Zoe ca purtator de cuvant pentru Eternal Magic. Orice femeie vrea sa fie de neuitat iar Zoe Saldana reprezinta intru-totul acest sentiment. Este o vedeta noua in ascensiune la Hollywood si este cunoscuta pentru personajele puternice si independente pe care le interpreteaza”
– Geralyn Breig, Vice Presedintele companiei Avon North America.

Citeste si:  Ingrijirea parului fragil

Un comentariu
  1. Duduia? Wow Diana! Ce limbaj de mahala! Degeaba o dregi spre finalul articolului! Inceputul strica toata munca ta. Tocmai descoperisem site-ul asta si incepuse sa imi placa. Ma retrag fara regrete…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.