Despre sprancene…

Povestea lor incepe o data cu desavarsirea operei care se numeste Omul! Precum fiecare organ sau membru al corpului si sprancenele si-au avut rolul lor de la inceput, rol care in timp s-a schimbat, dar nu si-a pierdut din importanta. V-ati gandit vreodata, in timp ce va pensati sau va analizati in oglinda, care era initial rolul lor? Cu siguranta multe dintre dumneavoastra stiu – pentru cele care nu au aflat inca sau nu-si mai amintesc, haideti sa facem o incursiune in trecutul indepartat – pana in vremurile stravechi cand omul primitiv cu sprancene stufoase si ciufulite era in permanenta cautare de hrana si adapost, nevoit mereu sa lupte cu sau sa fuga din calea diversilor pradatori. Ei bine, in astfel de momente cruciale, picaturi de ploaie sau transpiratie in ochi puteau insemna sfarsitul!!! Din aceasta perspectiva, iata sprancenele devenind adevarate salvatoare de vieti datorita functiei lor de a devia apa, de a o impiedica sa patrunda in ochi! Trebuie sa recunoasteti ca nu exagerez cu nimic – o picatura de apa in ochi cand fugi de mamutul Manfred poate fi o problema serioasa daca te impiedica sa vezi, nu?

Citeste si:  Scapa de matreata

Dar iata ca lumea s-a schimbat, mamutii au disparut, au aparut palariile si umbrelele si sprancenele tot la locul lor sunt – nu ne mai protejeaza ochii de picaturile de transpiratie sau ploaie, dar rolul lor tot important a ramas. Nu ma credeti? Epilati-le de tot si veti intelege!

Fiecare om este unic – iar sprancenele reprezinta una dintre trasaturile distincte care il deosebeste de ceilalti. Nu este de mirare asadar importanta pe care o dam pentru infrumusetarea si ingrijirea lor . Sunt femei care platesc si altele care castiga bani frumosi sau faima de pe urma lor! Exemplul cel mai concret aici ar fi Jennifer Lopez, Sharon Stone, Penelope Cruz, Helen Hunt, Naomi Campbell, Jamie Lee Curtis s.a din categoria celor care platesc si Anastasia Soare pentru cea de-a doua categorie – celebra cosmeticiana la care divele amintite mai sus stau la coada!

Citeste si:  Cum iti protejezi parul de razele UV

Dar poate cel mai important rol il joaca sprancenele in zilele noastre in comunicarea non-verbala si in potentarea comunicarii in general datorita expresivitatii pe care o confera fetei. Fiecare dintre noi stie ce efect poate avea o incruntatura asupra sotului care a ajuns imun la discutii si monologuri sau cum ne poate imbuna expresia iubitului cind adopta figura copilului nevinovat in care sprancenele sunt vedete!!

Citeste si:  Mii de doamne si domnisoare la COSMETICS BEAUTY HAIR & MODEXPO 2013

Asadar, sprancenele pot fi o carte de vizita si o sursa de castig! Nu avem nimic de pierdut daca le acordam atentia si importanta cuvenita, nu-i asa? Singura recomandare pe care o fac este sa apelati la un specialist in cazul in care doriti sa faceti schimbari majore si sa tineti cont de structura fetei inainte de a purcede la aceste modificari… Dar despre asta… cu alta ocazie! Numai bine!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.