Electrostimularea

Electrostimularea are efecte extraordinare prin accelerarea circulatiei sanguine, cresterea ratei metabolice, marirea capacitatii de absorbtie a pielii, imbunatatirea circulatiei periferice, atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres, ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine, imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen.

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri.

In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Citeste si:  Ce sa mananci dupa exercitii

Professional 24 Pads, aparatul de electrostimulare al Salonului Freya, are 9 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente efectuate automat de computer : program general de slabire, tonifiere si anticelulitic; drenaj limfatic; lifting facial nechirurgical; program de fermitate bust; program de tonifiere si tratare a celulitei; program de relaxare; program intensiv de slabire ultra-rapida; program de slabire abdominala; remodelare si slabire pentru solduri si coapse.

Are posibilitatea maririi intesitatii generale (in plus fata de intensitatile standard) cu 22%, ceea ce permite obtinerea de rezultate foarte rapide.

Citeste si:  Pregatirea pielii pentru un machiaj de durata (video)

Beneficiaza de ultima inovatie in domeniu, curentul Slimwave, care actioneaza atat pe orizotala,cat si pe verticala (izometric si izotonic), fapt ce sporeste considerabil eficacitatea tratametului si care prezinta avantajul ca scade la minim senzatia de disconfort.

Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. In timpul unei sedinte de electrostimulare, muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a 3-a sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte, se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.

Citeste si:  Tratamente impotriva caderii parului

Beneficiile oferite prin tratamentul de electrostimulare:

– reda fermitatea muschilor
– elimina celulita
– stratul adipos se micsoreaza
– pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos
– circulatia sanguina se imbunatateste
– inlatura stresul si durerile musculare

Preturi SALON FREYA:
– 1 sedinta de electrostimulare corporala ( 45 de minute ) – 30 lei
– masaj anticelulitic (60 de minute) + electrostimulare – 65 lei
– 1 sedinta de electrostimulare faciala (lifting nechirurgical) – 30 lei


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.