Epilarea cu Light Heat Energy

Daca te-ai saturat de lama de ras si de dureroasa epilare cu ceara, atunci tratamentul Light Heat Energy este perfect pentru tine! In prezent, sunt disponibile multe metode de indepartare temporara a parului nedorit, cum ar fi rasul, epilarea cu ceara, sau depilatoarele chimice. Cele mai multe dintre aceste metode sunt plictisitoare, invazive sau consumatoare de timp, cum ar fi electroliza sau termoliza, avand nevoie de o perioada lunga de timp pentru a produce efectul dorit.

Tratamentul LHE, spre deosebire de alte metode de epilare, elimina parul nedorit pentru o mai lunga perioada de timp si poate fi folosit pentru toate zonele corpului, inclusiv zone mai dificile precum cea a sprancenelor, fruntii, urechilor etc. LHE poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei, insa nu este indicat minorilor si femeilor insarcinate.

Citeste si:  Elasticitate piele

Tratamentul cu LHE (Light Heat Energy) este o solutie moderna, sigura si testata. Lumina intens pulsata transporta o cantitate mare de energie prin piele pana la nivelul pigmentului din firul de par. Prin descarcarea de energie intensa la nivelul radacinii firului de par acesta este distrus integral, iar pielea ramane catifelata si capata un aspect sanatos.

Procedeul de epilare de durata cu lumina intens pulsata constau in faptul ca pot fi tratate zone exstinse in acceasi sedinta, chiar si tot corpul. Tratamentul va avea loc o singura data, in anii succesivi efectuandu-se doar sedintele de intretinere. Rezultatele vor fi pe lunga durata dand pielii dumneavoastra catifelarea si aspectul mult dorit.

Citeste si:  5 retete cosmetice cu trandafiri

Principiul de actiune al sistemului LHE consta in emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de pigmentii din firele de par. Tehnica LHE foloseste o serie de filtre speciale care selecteaza diferite lungimi de unda ale spectrului luminos. Procedura poate dura incepand de la 15 minute (pentru zonele mici – fata, axila) si pana la o ora (pentru zone extinse precum membrele si spatele).

LHE duce mai departe principiile fototermolizei selective prin utilizarea duala a energiei luminoase si termice. Tehnologiile ce folosesc laserul precum si Intense Pulsed Light (IPL) se bazeaza doar pe energia luminoasa pentru a efectua modificari clinice. Pentru ca energia termica, in loc sa fie utilizata, este filtrata, este nevoie de o intensitate foarte mare a radiatiei pentru a fi clinic eficace, astfel ca se impun tehnici speciale de racire a pielii si de protejare a pacientilor fata de arsuri.

Citeste si:  Slabeste si fa miscare pentru inima

Pentru ca utilizeaza conjugat ambele tipuri de energie (luminoasa si termica) la nivele reduse, tehnologia LHE este mult mai eficienta si foarte sigura. Scaderea intensitatii radiatiei permite eliminarea manevrelor de racire a tegumentelor, simplificarea procedurilor terapeutice si minimizarea riscului de aparitie a efectelor secundare nocive, ceea ce face aceasta metoda mai sigura, mai usor de utilizat si mai eficienta.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.