Geanta potrivita corpului tau

E foarte clar ca cel mai mault ne incanta accesoriile care se potrivesc perfect tinutei, pantofilor si personalitatii noastre. Este foarte important sa alegem aceste accesorii tinand cont de lucrurile care ne vin „ca turnate”.

Cand un accesoriu se potriveste perfect, va atrage intotdeauna atentia oamenilor spre tine, iar femeile sunt cele care remarca lucrurile sclipitoare primele. In ceea ce priveste genta, va trebui sa incepi prin a te hotari asupra marimii si stilului.

Exista atat de multe optiuni incat la un moment dat vei uita total ce anume iti doreai la inceput de la o geanta, asa ca ar fi bine sa iti reamintesti constant ca acea geanta trebui sa raspunda prompt nevoilor tale. Culoarea ei trebuie aleasa in asa fel incat sa o poti purta cu aproximativ oricare dintre „costumatiile” tale si sa nu fie limitata la cateva.

Citeste si:  Trenduri in machiaj in primavara 2010

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa alegi geanta potrivita:

– Daca esti o persoana mult mai voluminoasa in partea de jos a corpului, alege o geanta cu manere scurte. Acest lucru il va face pe cel care te priveste sa se uite mai sus pentru a vedea geanta, iar partea de jos a corpului tau nici macar nu va intra in raza vizuala.

Citeste si:  Mic-dejun mare pentru rezultate mari

– Daca esti o persoana voluminoasa in partea de sus a corpului, ai nevoie de o geanta mai mare si cu bretele mai lungi care sa mute atentia observatorului spre partea de jos a corpului.

– Ia-ti o gentuta „Floppy” daca ai un corp in forma pentru ca te va face sa arati diferit si iti va adauga un aer stilat outfitului.

Citeste si:  Impletiruri pentru parul lung

– Daca esti o persoana voluminoasa, atunci ai nevoie de o geanta micuta, cu o culoare distinctiva care sa permita observatorului sa se focuseze doar in acesl punct si nu pe imaginea de ansamblu.

– Daca ai un corp perfect, atunci optiunile nu sunt limitate decat de culoarea hainelor, a pantofilor si de personalitatea ta.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.