Hidratarea si hrana conturului de ochi

O mare atentie trebuie acordata regiunii oculare pentru a evita si combate ridarea excesiva, cearcanele, edemele. Motivele sunt multiple: mobilitate excesiva, expunerea la noxe, raze solare, praf etc. Modificarile in compozitia proteica, lipidica si hidrica, au un efect negativ remarcabil in regiunea tegumentelor fetei si mai ales in zona perioculara (in jurul ochilor). Cearcanele sau colorarea vinetie a pleoapei inferioare si edemele sau pungile de sub ochi pot fi combatute cu tratamente naturale profesionale. Toate etapele au rol important: demachierea, hidratarea si hrana. Oana Turcu recomanda folosirea unui demachiant delicat pentru ochi, cu aromă de trandafir. Şterge eficient, dar cu delicateţe, inclusiv machiajul rezistent la apă.

Demachierea ochilor trebuie efectuata în fiecare seară, înainte de culcare. Dupa demachiere masam conturul ochilor si intreaga fata cu fiole profesionale cu vitamina E şi vitamine din uleiuri vegetale de măsline, morcov şi germeni de grîu, fiole multivitaminice.

Citeste si:  Alergie la cosmetice

Este un fluid uleios. Principiile active în concentraţie ridicată fac fiolele multivitaminice cu uleiuri vegetale indispensabile, atît pentru uzul în cabinete cosmetice, cît şi la domiciliu. În cabinete sînt apreciate ca bază pentru masajul facial si ionoforeza – cu aparat de electrostimulare. Acasă, seara, după curăţarea cu lapte şi tonic, aplicaţi conţinutul unei fiole pe faţă, gît şi decolteu. Masaţi uşor, pentru a favoriza absorbţia.

De 2 ori pe saptamana ar fi bine sa aplicam pe fata si in special in jurul ochilor si comisuri colastin care este un ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină pentru tratamentul şoc antirid al feţei . Se întinde ca o mască si după 20 de minute se înlătura cu demachiantul de ochi.

In fiecare seara si dimineata aplicati o crema biorevitalizanta antirid contur ochi. O cremă hidratantă ce va preveni formarea ridurilor din jurul ochilor. De folosit cremele fine, fără parfum, fără coloranţi. Cu continut de apă de gălbenele, portocale, hamamelis, colagen şi elastină.

Citeste si:  Cum sa bei mai multa apa

Dimineata dupa ce va spalati aplicati celule fresh soc, ser cu efect şoc contur ochi şi buze. Celulele Vegetale Fresh nu sînt obţinute cu solvenţi ce macerează planta, ci cu un procedeu enzimatic ce separă celulele una cîte una, menţinîndu-le intacte pînă la tenul tău. Este o ideală bază de machiaj opacă şi instantanee.

Pentru masajul facial al tenurilor foarte uscate, ridate, îmbătrînite este recomandat Trandafirul cilian cu Q10 extra . Uleiului Pur de Trandafir Chilian are proprietati fantastice in menţinerea prospeţimei pielii, previne îmbătrînirea, atenuează cicatricile şi ridurile. Evitaţi folosirea pe tenul acneic.

Inainte de machiaj un ser lifting instantaneu va va reda luminozitatea si sanatatea pielii . În timp, are acţiune antirid. Conţine tensori vegetali si contine proteine vegetale şi castravete:
1) destinde pielea, ştergînd instantaneu ridurile şi semnele de oboseală pentru 24 de ore;
2) hidratează, hrăneşte şi reducere formarea ridurilor.

Citeste si:  Machiaj pentru ochi albastrii (video)

Serul poate fi folosit zilnic, pentru că nu dă dependenţă – proteinele vegetale au conţinut de aminoacizi similar cu al celor din piele. Ideal pentru toate tipurile de ten. Uz: se aplică pe faţă, decolteu şi sîni, prin tamponare. Este o excelentă bază de machiaj.

Tratamentul cosmetic al regiunii oculare prevede folosirea cremelor de ingrijire si protectie , a colagenului care sa umple spatiile deficitare, a acizilor ialuronici si a produselor moi gen new-fill. Acidul ialuronic – Instant filler lift sterge instantaneu semnele de oboseala si ridurile. Ultra activ datorita efectului filler al acidului ialuronic care tinde sa umple brazdele formate de riduri. Extra hidratant si cu actiune antiage.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.