Impletituri de vara in 3 pasi

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii in criza de timp care sa nu iti permita sa ajungi la timp unde trebuia? Sau sa astepti o gramada la un salon de frumusete doar pentru a fi dezamagita daca nu de coafura in sine, macar de efectul scurt al acesteia?

Cate batai de cap ti-au dat stilurile sofisticate si produsele de par prea des folosite si in cantitati prea mari? Pentru cele care ofteaza a aprobare, avem o recomandare in aceasta vara – coafuri impletite in trei pasi!

Coafura impletita a la Heidi sau Iulia Timosenko este chiar usor de realizat. Trebuie doar sa ai dexteritate in impletirea a doua cozi de aceeasi lungime si grosime. Incepe prin a peria bine parul si a-l imparti in doua parti egale, apoi impleteste foarte strans doua cozi laterale.

Citeste si:  Necesitatile unei garderobe partea a II-a

foto

Regula de baza a impletiturii clasice este ca trebuie sa adaugi pe rand suvitele din exterior peste suvita care este in mijloc. Apuca suvita din stanga si trece-o peste suvita din mijloc. Apuca suvita din dreapta si trece-o peste suvita din mijloc. Procedeaza in acest mod pana ce termini toata coada de impletit.

Citeste si:  Masa in oras

foto

La final tot ce trebuie sa faci este sa aduci cozile impletite inspre crestetul capului si sa le prinzi una langa alta, folosind agrafe. Look-ul trebuie sa fie cat mai curat, fara fire de par care strica” aranjamentul” asa ca iti recomandam sa exersezi pana il vei obtine.

Parul impletit stil cascada e usor de realizat daca urmezi pasii impletiturii spic, incepand din lateral si cu o singura suvita simpla, dar in loc sa adaugi o noua sectiune de par suvitei din partea stanga, sa lasi suvita libera si sa continui doar cu sectiunea noua de par!

Citeste si:  Produse de ingrijire a parului

foto

Parul impletit nu isi pierde din senzualitate in nici un anotimp, pregateste-te sa incerci o coafura de petrecere in stil romantic! Exista nenumarate variante extrem de elegante pentru seara: poti construi un coc modern neomogen, in spatele capului. Impleteste parul asimetric si creeaza o imagine usor neglijenta. Inainte de a-l prinde, separa o suvita de la ceafa de restul parului si las-o libera, apoi impleteste-o si infasoar-o in jurul bazei cocului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.