In tendinte – sprancenele naturale

In aceasta toamna, sprancenele oxigenate sau mult prea arcuite nu se mai poarta, revin in tendinte sprancenele naturale ca nuanta sau forma. Investeste intr-un creion inchis la culoare pentru sprancene care sa le dea doar putin luciu si vei fi in concordanta cu sugestiile stilistilor.

Sprancenele se poarta naturale in acest sezon, desi mult vreme am fost obisnuite cu acele sprancene subtiri care au facut furori pe podiumuri in anii trecuti. Stilistii au hotarat ca iarna aceasta a fi la moda echivaleaza cu a fi extrem de feminina prin naturaletea sprancenelor.

Citeste si:  Coafarea parului

Un astfel de machiaj presupune ca tu sa folosesti un creion de sprancene pentru a adauga forma si culoare acestora, in timp ce machiajul fetei ramane unul mat, cu buze in nuante de portocaliu. Te vei indragosti de acest look, in special daca parul tau este usor mai deschis la culoare!

Ponturi pentru sprancene superbe

Citeste si:  Sfaturi de frumusete de la modele

Ingrijirea sprancenelor trebuie sa fie zilnica, pentru a te asigura ca obisnuiesti sprancenele sa stea cuminti, pentru ca nu iti doresti ca la 5 minute dupa ce le-ai periat dimineata sa stea in toate partile, ca si cum ai fi proaspat trezita.

Solutia pentru sprancene rebele este ceara de par cu fixare medie, care aplicata cu moderatie iti garanteaza ca sprancenele nu se vor misca din loc toata dimineata.

Pentru a stapani sprancenele rebele periaza-le bine, dinspre ochi inspre tample, folosind o perie speciala pentru sprancene sau o periuta de dinti pe care sa o folosesti doar in acest scop.

Citeste si:  Exercitii de toamna

Abia dupa ce sprancenele sunt bine periate, e momentul sa aplici ceara de par cu cale sa le domolesti definitiv. In cazul in care doresti sa aplici fardul pentru sprancene sau creionul de sprancene e indicat sa ai mai grija cand aplici ceara, pentru a nu intinde culoare de pe sprancene.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.