Interesant : Injectia care te scapa de durerile pantofilor cu tocuri

Please select a featured image for your post

Am discutat chiar ieri despre familia pantofilor cu tocuri. Pantofii cu toc cui sunt cel mai sexy membru al respectivei familii, dar si cel mai greu de purtat. Dupa doua-trei ore de purtat niste pantofiori cu tocuri de 8-10 centimetri, picoarele tale vor tanji dupa libertatea.

Dar urmand principiul „baba sufera la frumusete”, exista o solutie. Desi nu este tocmai o solutie blanda. E vorba de o operatie estetica (mai precis, sub forma de injectie) prin care chirurgul injecteaza colagen in talpa. Implanturile de colagen din talpi actioneaza ca o pereche de talonete (mult mai subtiri evident) care iti ofera un echiligru mai mare atunci cand stai pe tocuri.

Citeste si:  Tehnici de machiaj de la Eve Pearl : Corectarea formei nasului (video)

Fiind mai putina presiune pe talpa piciorului decat de obicei, femeile au un echilibru mai bun pe tocuri, si pot chiar sa danseze mai bine sau sa faca un efort mai mare. Un astfel de implant tine vreo doua trei luni.

Colagenul este o proteina biologica, produsa deja in corpul uman. In timp el se descompune si este absorbit de organism. O astfel de operatie costa 240 de lire in Marea Britanie, pentru ambele picioare.

Citeste si:  Pericolele invizible ale verii

Liz Dale, the directorul Grupului Medical Harley din UK, unde se fac astfel de operatii a declarat: ‘Implanturile pentru picior sunt foarte populare in SUA de ceva vreme dar abia au inceput sa se raspandeasca aici. Femeile incep sa-si dea seama ca exista si metode non-chirurgicale care le pot imbunatati in mod radical infatisarea.”

„Dupa ce isi fac injectia, transformarea este imediata. Se simt mai bine, au parte de mai putina durere si se pot distra toata noaptea. Iar acum incepe sezonul petrecerilor, dar nimeni nu spune ca nu poti sa-ti intretii implanturile pentru un confort de lunga durata”

Citeste si:  Tatuarea buzelor

Deci ce parere aveti despre aceasta noua procedura care se va face in clinicile de chirurgie estetica, sau remodelare corporala? Mie mi-ar placea sa merg mai bine pe tocuri, dar este ceva infricosator la ideea de a-mi schimba forma corpului, doar ca sa merg mai bine pe tocuri. Nu cred ca feminista din tine te-ar lasa sa faci asa ceva. 🙂


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.