Laserul care distruge celulita

In timpul lunilor reci, corpul acumuleaza rezerve de energie care formeaza “rotunjimile” de care ne temem atat de mult. Organismul nostru e programat sa le reajusteze in mod natural, insa stilul de viata modern si sedentar face ca aceste rezerve sa se transforme in celulita vizibila si greu de eliminat.

Iata ca recent a fost patentat un nou system care promite sa distruga complet celulita. Medicii de la Asociatia Britanica a Chirurgilor Plastici au demonstrat faptul ca un singur tratament cu Cellulaze produce rezultate subite si de durata. Tratamentul include creme special create pentru a combate aspectul de coaja de portocala, dar si sedinte cu laser.

Citeste si:  Piele stralucitoare in 3 pasi

Laserul Cellulaze actioneaza cu un centimetru sau chiar mai mult sub piele. In prima faza, topeste depunerile de grasime, iar apoi fibrele protectoare. In cele din urma, laserul ajunge la stratul superior al pielii, unde activeaza proteinele de colagen.

Cellulaze este primul si singurul dispozitiv medical cu un minim caracter invaziv, conceput pentru a trata femeile care lupta constant pentru a elimina celulita prin dieta si exercitiu fizic, sau au incercat multitudinea de lotiuni si creme aflate in prezent pe piata”, a declarat directorul general Cynosure, Michael Davin.

Citeste si:  Sfaturi esentiale pentru buze mai voluminoase (video)

„Spre deosebire de aceste produse, Cellulaze este singurul dispozitiv estetic care trateaza in mod direct structura fiziologica a celulitei, oferind rezultate dovedite clinic.” Medicii sunt de parere ca acest laser va revolutiona tratamentele impotriva celulitei, bineinteles, pretul fiind pe masura: nu mai mic de 3000 de euro!

Specialistii spun ca trebuie doar sa faci o singura data aceasta procedura. Spre deosebire de lotiunile aplicate in fiecare seara sau alte tratamentele dureroase de infrumusetare a aspectului pielii tale, beneficiile se vor vedea la doar cateva zile de la interventie, urmand sa se intensifice in urmatoarele luni.

Citeste si:  Ingrijire tatuaj

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.