Lectia de machiaj pentru ascunderea cearcanelor

Continuam seria de articole dedicate lectiilor de machiaj cu un material dedicat special ascunderii cearcanelor inestetice. Accentueaza frumusetea ochilor tai folosind sfaturile noastre si micul tutorial video de mai jos!

Daca nu reusim nicicum sa scapam de cearcane si asta se intampla in mod deosebit in cazul cearcanelor ereditare, trebuie sa invatam sa le ascundem. Cea mai la indemana metoda este anticearcanul, care se gaseste la orice raion de produse pentru make-up, anticearcanele fiind atat sub forma de baton stick, cat si fluide.

Citeste si:  Culoarea parului

Alege un aticearcan care este cu una-doua nuante mai deschis decat fondul de ten pe care il folosesti in mod normal. Daca ai cearcane foarte accentuate, foloseste fondul de ten solid. Esential este insa sa gasesti un produs care nu este prea uscat.

Pentru cearcane mai putin evidente, se recomanda fondul de ten lichid, care se aplica cu pensula sau cu varful degetului aratator.Atentie: fondul de ten corector trebuie intins usor si spre nas, pentru ca diferenta dintre cele doua culori (fondul de ten corector si fondul de ten de baza) sa nu fie prea contrastanta. Ultima manevra: aplica un strop de pudra transparenta de cearcane.

Citeste si:  Principiile unei diete moderne

Daca cearcanele au o tenta de maro, alege un anticearcan care are o tenta usoara de albastru, pentru a neutraliza maroul. Daca cearcanele sunt gri, alege un anticearcan cu tenta de galben.

Anticearcanul trebui aplicat cu miscari fine, circulare, pentru ca miscarile brutale pot sensibiliza zona si astfel cercurile si pungile de sub ochi vor fi si mai vizibile. In cazul in care un simplu anticearcan nu este de ajuns, poti apela la tratamente mai sofisticate, preofesionale, facute de catre un medic dermatolog sau de o cosmeticiana.

Citeste si:  Aur lichid pentru frumusetea noastra


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.