Lectii esentiale de machiaj

Daca nu stiai inca, nu trebuie sa mergi la un salon de cosmetica sau la experti pentru a primi lectii de machiaj profesional. Intra doar pe YouTube si vei gasi literalmente mii de lectii si tutoriale usor de urmarit si efectuat, create atat de experti in machiaj cat si de pasionati.

Aceste imagini video te pot ajuta sa creezi orice fel de look, in timp ce iti demonstreaza in direct tehnici speciale si produse importante. Iata cateva tutoriale pe care noi le gasim extrem de folositoare!

Citeste si:  Semnele bulimiei

Sezonul acesta, machiajul nud nu trebuie sa fie tern, mat. Din contra, se poarta machiajul luminos, pe un ten proaspat. Asta inseamna ca ai nevoie de un blush si o pudra sidefate, care sa reflecte lumina. Blush-ul, intr-o nuanta naturala (piersica, corai, roz), potrivita tenului, se aplica pe pometi, cu miscari circulare, apoi se intinde catre tample pentru un look glamour.

Machiajul clasic „cat eyes” foloseste ca piesa de baza tusul de ochi negru. Pe pleoape foloseste un fard bej sau piersica sidefat si o umbra de maro mat in pliul ochiului. Tusul este aplicat la baza genelor si la capatul ochiului se traseaza o codita ascendenta pentru a da impresia de lifting al ochilor si pentru a-i alungi.

Citeste si:  Cel mai potrivit machiaj pentru seara de Craciun

Imediat ce tusul de pleope s-a uscat, aplica un fard de pleoape lichid, apoi un alt fard metalic deasupra pliului ochilor si in colturile interne ale acestora. Mai e nevoie de un fond de ten luminos, iluminator pentru obraji, un blush roze si un ruj bej nude mat sau rosu intens.

Citeste si:  Machiaj pentru ochi mici (video)

Si probabil cea mai importanta lectie de machiaj, cum sa transformii machiajul de zi in machiaj de seara. Seara este momentul perfect pentru a crea un look indraznet sau experimenta culori socante. In timpul zilei, culori precum maro neutru sau nuante de roz si piersica pot fi transformate intr-un machiaj de seara, partea placuta este ca machiajul de seara nu urmeaza nicio regula pentru a crea un aspect unic.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.