Mascara colorata

Please select a featured image for your post

Mascara (rimel) in sine nu va iesi niciodata din moda, fie ca vorbim despre blackest black, negru simplu sau maro. Mascara colorata insa, intra si iese din trend in functie de moment dar si de efectul pe care vrem sa il obtinem prin machiajul nostru. Folosim mascara colorata fie pentru a scoate in evidenta culoare ochilor nostri, fie pentru a da un aspect teatral-dramatic intregului machiaj. In ultima perioada, datorita unor staruri ca si Rhianna sau Christina Aguilera, mascara colorata sau stralucitoare a revenit in trend, mai ales in cazul machiajului pentru ocazii deosebite.

Mascara colorata personalizata. La fel ca si mascara obisnuita, cea colorata are si alte functii in afara de colorarea genelor. Unele tipuri de mascara separa genele, le alungesc si le dau volum, altele arcuiesc genele sau dau impresia de gene false. De aceea, pe langa faptul ca are o culoare deosebita, mascara pe care o alegi trebuie sa fie si in concordanta cu nevoile pe care le ai in materie de machiaj al ochilor, dar si de momentul zilei in care le vei folosi. La fel ca si machiajul in general, exista rimel colorat care merge mai bine ziua si altele care merg mai bine seara.

Citeste si:  Cum sa renunti la grasimi

Mascara albastra este una dintre cele mai populae rimeluri colorate, fiind si una dintre primele mascara clorate care au aparut pe piata, inca din anii ’80. Femeile care au ochii albastri pot folosi mascara albastra pentru a-si scoate in evidenta culoarea ochilor si a avea o privire mult mai dramatica. Puteti alege intre diverse tipuri de albastru, de la albastru ciel, turcoaz sau bleu-marin. Este de preferat sa aveti un machiaj in degrade, folosind nuante de albastru atat pentru farduri, cat si pentru dermatograf, tus si rimel, alternand insa nunatele.

Citeste si:  Machiaj de primavara (video)

Mascara violet este perfecta pentru ochii caprui cu irizatii verzi sau pentru ochii verzi. Mai degraba decat un rimel verde, cel violet va scoate mult mai bine culoarea verde a ochilor in evidenta. Nu alegeti insa un lila sau un violet dechis, ci mai degraba un violet pruna putreda, care seamana cu un negru cu tente violet. Poti folosi mascara violet impreuna cu un fard din paleta de nuante a fructelor de padure si un dermatograf maro. Rimelul violet se potriveste in special cu tenul bronzat, fiind o alegerea deosebit de inspirata pentru vara.

Rimelul verde este putin mai indraznet, mai ales daca ne referim la verdele deschis, fistic sau verde crud. Insa ales cu grija, un rimel verde olive poate da un look foarte dramatic si o privire profunda. Mascara verde se potriveste atat pentru ochii verzi cat si pentru orice alta nuanta, mai ales daca iti doresti un machiaj mai indraznet. Foloseste rimelul verde impreuna cu un machiaj in tonuri naturale sau cu machiaj metalizat si tus stralucitor pentru un makeup de ocazie speciala.

Citeste si:  Elasticitate piele

Mascara stralucitoare nu este destinata numai adolescentelor, ci poate completa cu succes un machiaj elaborat, mai ales pentru petreceri sau pentru seara. Ajunge putina mascara colorata pe varful genelor si cel mai monoton machiaj poate capata un iz de diva. Rimelul stralucitor sau cu sclipici este perfect pentru Sarbatorile de Iarna: in seara de Craciun, foloseste rimelul singur, pentru o stralucire delicata, iar in noaptea de Revelion, foloseste rimelul stralucitor impreuna cu un machiaj gri metalizat si un luciu de buze stralucitor, pentru un look cu adevarat magic.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.