fbpx

Meniul dietei daneze

Regimul alimentar reprezinta o adevarata provocare pentru persoanele care au probleme cu kilogramele nedorite, insa este o etapa care merita incercata, cu conditia sa urmati pasii regimului ca la carte, sub indrumarea unui medic specialist.

Dieta daneza dureaza 13 zile si are la baza un regim destul de riguros.

Ziua 1 a Dietei Daneze trebuie sa contina urmatoarele alimente:

Micul dejun reprezinta doar o cana de cafea, care se poate indulci la nevoie cu un cub de zahar.
De data aceasta, lasam deoparte sandwichurile, covrigeii si iauturile pe care marea majoritate ne-am obisnuit sa le consumam la micul dejun.
Pranzul este compus din doua oua fierte, tari si o rosie sau spanac fiert.
La cina avem voie sa consumam 200 grame de friptura de vita cu salata de laptuci si zeama de lamaie.

Nimic in plus, nimic in minus.
Orice abatare de la aceste reguli, in primele 6 zile ale dietei, presupune reluarea dietei de la zero.

Ziua 2 a dietei Daneze:

La micul dejun, aceeasi cana de cafea cu un cub de zahar sau simpla.
La pranz este permisa consumarea unei cutii de 200 grame de iaurt sau a unei conserve de carne.
Cina este identica cu cea din prima zi a dietei.

Citeste si:  Bronz instant pe timp de iarna

Ziua 3 a dietei Daneze:

Micul dejun este format de data aceasta din aceeasi cana de cafea, la care avem voie sa adaugam o felie de paine prajita.
Pranzul: doua oua fierte tari cu salata de laptuci.
Cina: Telina fiarta, o rosie si orice fruct ne dorim, cu conditia sa fie proaspat.

Ziua 4 a dietei Daneze:
Micul dejun este identic cu cel din ziua a 3-a.

La pranz, avem voie sa consumam 200 grame de iaurt si 2 l de suc proaspat de portocale.
Cina este reprezentata de un ou fiert, 2 felii de branza si un morcov dat pe razatoare.

Ziua 5 a dietei Daneze:
Mic dejun: avem dreptul la un morcov dat pe razatoare cu zeama de lamaie.
La pranz putem consuma 200 grame de cod fiert cu zeama de lamaie si o lingura de unt.
Cina este reprezentata de 200 grame de friptura de vita, telina proaspata si salata de laptuci.

Citeste si:  O piele frumoasa si iarna

Ziua 6 a dietei Daneze:

Micul dejun se repeta ca in cazul zilelor 3 si 4.
Pranzul este format din doua oua fierte, tari si un morcov dat pe razatoare.
La cina putem consuma friptura de pui cu salata de laptuci si zeama de lamaie.

Ziua 7 a dietei Daneze:

La micul dejun ne asteapta de data aceasta o cana de ceai fara zahar.
La pranz nu avem voie sa consumam nimic. Daca vi se face foarte foame, mizati pe consumul de apa. Nu este o problema daca beti mai mult de 2 l pe zi.
Cina este reprezentata de 200 grame de carne de miel si un mar.

Ziua 8 a dietei Daneze:

Reluam micul dejun din ziua 2.
Pranzul este identic cu cel din prima zi a dietei.
Cina este alcatuita din 200 grame de friptura de vita si salata de laptuci.

Ziua 9 a dietei Daneze:

Mic dejun identic cu cel din ziua 2 si 8.
Pranzul la fel ca in cea de-a doua zi a dietei.
Cina: la fel ca in ziua 8.

Ziua 10 a dietei Daneze:

Citeste si:  Ingrijirea parului pe timpul verii

Mic dejun identic cu cel din ziua 3.
Pranzul este compus din doua oua fierte, tari, o jumatate de cutie de conserve de carne si salata de laptuci cu zeama de lamaie.
Cina: o telina fiarta, o rosie si un fruct proaspat.

Ziua 11 a dietei Daneze:

Mic dejun: o cana de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita.
Pranz: 2 l de suc de portocale si un iaurt mic.
Cina: Un ou fiert, un morvov dat pe razatoare si branza.

Ziua 12 a dietei Daneze:

Mic dejun: un morcov dat pe razatoare cu putina zeama de lamaie.
Pranz: 200 grame de cod fiert cu zeama de lamaie.
Cina: 200 grame de friptura de vita si salata de laptuci.

Ultima zi a dietei Daneze :

Micul dejun este reprezentat de o cana de cafea, cu un cub de zahar si felia de paine prajita.
Pranzul este compus din doua oua fierte, tari si un morcov dat pe razatoare, cu zeama de lamaie.
Cina: 250 grame de friptura de pui, salata de laptuci si zeama de lamaie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.