Noi parfumuri ale vedetelor

La fel de memorabil si atemporal precum artista insasi, parfumul Celine Dion Signature este unul clasic si elegant, cu o tenta moderna. Parfumul se deschide cu una dintre notele-semnatura ale lui Celine Dion – bobocul de mimoza – si cu un buchet spumant de guava si mar roz.

Parfumul dezvaluie in continuare un buchet floral natural sofisticat de iasomie, care catre inima parfumului emana o florescenta senzuala, luxoasa, ce se impleteste cu esenta de trandafir si flori de magnolie, pentru a evoca o atmosfera atemporala. O baza din mosc senzual, ce se impleteste cu bogata ambra si atragatoarul lemn de santal, reprezinta ultimele arome ale parumului, oferindu-i acestuia dimensiunea clasica, oglindind natura de neuitat a lui Celine insasi.

Citeste si:  Slabitul, o noua moda

Muzica mi-a daruit un minunat mijloc creativ pentru a-mi exprima sentimentele si a imparti aceste emotii cu fanii mei”, explica Celine. Crearea Signature mi-a permis sa ajung la fanii mei intr-un mod complet diferit, dar totusi personal.

Celebra Fergie revine cu un nou hit parfumat, apa de parfum Outspoken Intense by Fergie, care suntem siguri ca se va bucura de acelasi succes precum predecesorul sau – Outspoken by Fergie. Curajoasa compozitie floral-fructata le va incuraja pe prietenele tale sa se simta bine in pielea lor.

Fructele au o aroma concentrata, dulce; notele florale se disting prin puritate; ambra confera o tenta calda acestei arome. Atunci cand acestea se imbina, ia nastere o expresie puternica, plina de curaj, imposibil de trecut cu vederea.

Citeste si:  Cosmetice la control - sapunul

Aceasta aroma exprima o alta dimensiune a senzualitatii si laturii curajoase a lui Fergie. – Imbinand acorduri atat de intense, am cautat sa obtin o aroma finala care sa emane dramatism. – povesteste parfumierul. Rezultatul este cu adevarat unul surprinzator.

O aroma care imbina note delicioase de mure, fructe stea si citrice cu un buchet de floarea pasiunii, gardenie si flori de portocal. Toate sunt invaluite in acorduri senzuale de mosc, ambra si lemn de cedru.

Calcand pe urmele primului parfum-hit, Beyonce Heat, superstarul international prezinta Beyonce Heat Rush, noul parfum stralucitor care ii surprinde personalitatea uimitoare si pasiunea pentru viata, invaluite de o seductie delicata.

Citeste si:  Avantajele exercitiilor in apa

Beyonce Heat Rush capteaza atentia instantaneu cu notele spumante de top: fructul pasiunii, portocale rosii si cirese braziliene. Inima parfumului reflecta partea ultra-feminina a lui Beyonce. Un buchet floral delicat prinde viata prin uimitoarea combinatie de orhidee galbene Tiger, flori de mango si hibiscus portocaliu.

Subtila si atragatoare, baza de neuitat te invita intr-o calatorie cu arome de lemn de tec, miere de ambra, cu un acord de mosc, inspirat de apusurile de soare braziliene. Cheia acestui parfum consta in faptul ca este luminos si vibrant, avand o delicatete proaspata, spune parfumierul Honorine Blanc de la casa de parfumuri Firmenich. Capteaza senzualitatea stralucitoare a lui Beyonce; este tanar, proaspat, jucaus.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.