Noua tendinta in tunsori: wobul

Tendintele in materie de par vin tot de la Hollywood. Celebritatile momentului isi lanseaza noile coafuri pe Instagram cu ajutorul hashtagului «helfie» (hair+selfie=helfie). Vestea buna este ca halfhawk-ul Rihannei pare sa-si traiasca ultimele zile de glorie (tunsoarea aceea care presupune raderea parului pe o parte si pastrarea lui lung pe cealalta).

In schimb, bobul revine in forta. Nu vorbim despre bobul platinat, cu volum descendent, ca al Victoriei Beckham in anii 2000, ci de noile boburi chic, mai elegante, mai relaxate, carora le este straina geometria liniilor simple si drepte.

Citeste si:  Machiajul din spatele ochelarilor

Wobul le-a cucerit si pe Jennifer Lawrence, Emma Stone, pe Sienna Miller, Marion Cotillard sau Beyonce. Toate acestea le-au adoptat cu mandrie pe covorul rosu.

Ce este wobul, de fapt? Este un bob wavy, adica ondulat. Este chic, boem si super la moda.

Daca va ganditi sa-l cereti hairstylistului vostru, e bine sa stiti ca se potriveste tuturor fizionomiilor, inclusiv figurilor rotunde. De obicei, bobul nu vine bine fetelor pline, insa in varianta wob este invers. Singura constrangere: trebuie intretinut si nu este mereu timp de bucle dimineata. Efectul trebuie sa fie natural, iar buclele sa fie mari, legere. Vestea buna e ca e mult mai usor de intretinut decat boburile clasice pentru care ceva mai multa umezeala in atmosfera avea influente deloc dorite asupra lui.

Citeste si:  Pretul frumusetii

foto

foto

foto

foto

foto

Cum va place?


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.