Noul trend pentru petreceri: glitter la radacina parului!

Atentie, orbeste! Va prezentam noua tendinta beauty: glitter doar la radacini. Paietele va vor conferi cel mai stralucitor look in sezonul petrecerilor. Asta daca nu stiati cum sa aduceti si mai multa lumina noptii de Revelion.
Paietele s-au intors in acest sezon. Numai ca nu s-au limitat la haine, ci au trecut si pe unghii, in machiaj si, iata, in par. Renuntam la coc si mizam pe radacini paietate, o tendinta ultra trendy si usor de realizat.

Citeste si:  Masti pentru parul uscat

foto

Unde mai pui ca, daca n-ai timp sa-ti vopsesti radacinile, sclipiciul va acoperi in cel mai convenabil mod diferenta de culoare in doi timpi si trei miscari. Strasurile sunt la ele acasa.
Nu este deloc costisitor, iar trendul poate fi pus in aplicare de toat? lumea, blonde sau brune, roscate sau satene, cu parul lins sau cu bucle.
I-au cazut deja in plasa sclipicioasa Rita Ora, Miley Cirus sau Lucy Hale.

Citeste si:  Folosirea corecta a uleiurilor esentiale

Cum se realizeaza:
1. Periati-va parul si faceti o carare, pe stanga, pe dreapta sau pe mijloc. Cum va convine, cum va avantajeaza. Sa fie bine definita si trasata drept.
2.
Pulverizati putin lac de par pe radacini sau folositi putin gel. Evitati excesele pentru a nu conferi un aspect de par gras.
3. Presarati paietele sau aplicati-le cu ajutorul unei pensule. Mai multe au mai putine, multicolore sau sub forma de stelute, voi decideti!

Citeste si:  Avantaje cosmetice organice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.