Ochelari de soare in functie de forma fetei

Please select a featured image for your post

Sa speram ca iarna s-a hotarat in sfarsit sa intre in hibernare si putem sa ne pregatim acum de sezonul cald. Iar unul dintre accesoriile cele mai importante atat pentru oras cat si pentru vacanta sunt ochelarii de soare.

Sa stabilesti cat de bine iti sta cu o pereche de ochelari poate sa fie destul de dificil. Urmareste aceste indicatii in functie de forma fetei data viitoare cand pleci la shopping de ochelari de soare. Sa stabilim de la inceput ca daca ai o fata ovala iti vor veni bine orice fel de ochelari, indiferent de forma. De asemenea, ochelarii stil „aviator” se potrivesc oricarei structuri osoase. Acestea fiind spuse…

Citeste si:  Slabeste dupa Sarbatori!

Daca ai o fata rotunda cu obraji plini si barbie rotunda, fara linii drepte – cel mai bine s-ar potrivi rame de ochelari cu forme dreptunghiulare, putin mai late decat latimea chipului. Rame rotunde nu fac decat sa-ti accentueze rotunjimea fetei si ramele mari creaza impresia ca ai un chip si mai lat decat ai.

Citeste si:  Pastrarea siluetei pe timp de iarna

Daca ai o fata mai lunga decat e lata, cu obraji trasi su barbie pronuntata – ochelari cu lentile mari care atrag atentia iti vor micsora fata pentru a nu parea si mai lunga. Ai voie sa porti si ochelari cu rame decorate, care sa atraga privirea.

Daca ai o fata patrata, cu barbie si frunte pronuntate, lungimea egala cu latimea – merge o pereche de ochelari rotunzi, care sa confere un aspect mai feminin chipului. Poti sa incerci si ramele in forma de fluture cu lentile mai inalte, care atrag atentia spre centrul fetei, de la linia maxilarului.

Citeste si:  Slabeste rapid si eficient

Daca ai barbia lata si o barbie ingusta, in alte cuvinte, fata este heart shaped: ai nevoie de o pereche de ochelari care sa fie mai ingusta astfel incat sa nu-ti faca fruntea sa para si mai lata decat e. Ochlarii cu lentilele neincadrate sau ochelarii in stil „ochi de pisica” sunt numai buni pentru tine.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.