Oriflame cauta make-up STAR!

Haideti sa vorbim despre talent, creativitate, frumusete si faima! Vreti?
Nu, nu este vorba de vreun film lansat recent sau despre starurile de pe covorul rosu, ci mai cu seama vorbim despre tinerii talentati fara de care frumusetea n-ar exista in lumina reflectoarelor! Da, da, acei devotati artisti ai machiajelor!

Oriflame a lansat la inceputul lunii noiembrie o provocare destinata tinerilor artisti care stiu si pot sa machieze! O provocare inedita pentru cei pasionati de culori, cei ce stapanesc pensula de machiaj si transforma cu maiestrie orice chip intr-unul de star!

Citeste si:  Hidromasajul - frumusete sanatoasa

Pe 1 noiembrie Oriflame a dat start-ul competitiei si a lansat site-ul dedicate special artistilor.

Inca din prima zi un numar mare de concurentii s-au inscris pe site prezentandu-si portofoliile de machiaj si adunand sustinatori in cursa pentru “make-up STAR-ul” Oriflame.

Toti cei inscrisi concureaza cu poze ale machiajelor realizate si filmulete ale sesiunilor de make-up. Iar Oriflame desemneaza zilnic “poza zilei” pe care sustinatorii o dezbat pe Facebook sau chiar pe site pentru ca sunt puse la bataie premii reprezentand produse cosmetice profesionale!

Citeste si:  Machiajul natural

Atmosfera devine din ce in ce mai incendiara pentru ca deja s-au inscris in competitie peste 150 de pasionati ce-si doresc neaparat sa castige job-ul ideal!

E si normal cand te gandesti ca “make-up STAR”-ul selectat se va bucura de o cariera in echipa Oriflame, va participa la traininguri de specialitate in strainatate, va aparea la TV si in reviste glossy si evident va machia in cadrul evenimentelor Oriflame.

Pana sa desemneze castigatorul, Oriflame va alege in luna decembrie 10 finalisti care vor machia LIVE in lumina reflectoarelor in fata unui juriu.

Citeste si:  Frumusetea... zambetului

Asadar, vorbim numai si numai despre frumusete, talent si faima pana in ianuarie cand vom afla care este noul membru al echipei Oriflame Romania!
Dar, pana atunci, mai e suficient timp pentru ca si voi, pasionatii de make-up, care nu v-ati inscris inca, sa va creati profil pe site si sa intrati in competitie. Sau… va tenteaza mai mult premiile de pe Facebook?

Vrei sa fii make-up STAR?
Accepta provocarea Oriflame!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.