Parfumurile lunii august

Aroma parfumului care te inconjoara este o reflexie a personalitatii tale. Este adevarat ca piata noastra a fost invadata de o multime de parfumuri in ultimul timp, dar intrebarea este: Care este cel care ti se potriveste cel mai bine?

Iata cateva arome noi pentru vara 2012, de care te vei indragosti la prima adiere!

Parfumierii Olivier Cresp si Alberto Morillas au creat Valentina, noul parfum al casei Valentino, ca un tribut adus femeii moderne, care e imprevizibila si sofisticata.

Citeste si:  Totul despre Demachiant - Partea a II a

Aroma floral-orientala combina florile de portocal cu tuberozele si capsunile salbatice, pentru a se stinge spre final in favoarea senzualitatii ambrei.

Parfumul Truth or Dare semnat de Madonna capteaza dualitatea spiritului neconventional si provocator al starului prin combinatia aromatica imbatatoare de flori albe, echilibrata de notele lemnoase si de vanilie. Esenta isi propune sa creeze echivalentul ofactiv al echilibrului dintre lumina si intuneric prin acordurile contrastante si seducatoare.

Citeste si:  Acoperirea cosurilor (video)

Parfumul Monodie by Ys Uzac ne ofera o interpretare olfactiva moderna si extravaganta asupra minimalismului.
Dulci si efervescente, notele de Eau de Vie de Mirabelle se impletesc cu miresmele de rubarba si lalbanum, iar acordurile de caramel ofera parfumului o alura rebela. La baza regasim frezia pudrata suav ce nuanteaza notele de santal intr-un dans aromatic irezistibil.

In 1969, Lancôme a demonstrat cu Ô de Lancôme ca apa proaspata de toaleta poate fi la fel de incitanta precum un parfum. De atunci si pana acum, aromei initiale i s-au alaturat Ô d’Azur, o poveste despre prospetime si senzualitate, si Ô de L’Orangerie, o oda adusa florii de portocal. Acest trio este creat sa-ti invadeze toate simturile si sa te transpuna intr-o lume de vis care te provoaca sa exclami: Ô… la la!

Citeste si:  Diete pentru adolescentii sub 18 ani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.