Pasi pentru a ne imbunatati viata partea I

Please select a featured image for your post

In ultima vreme, femeile tind sa se considere egale cu reprezentantii sexului tare. Chiar daca zilnic incercam sa facem fata cu succes sarcinilor impuse de statutul de iubita, sotie, mama, uneori este nevoie de sfaturi mici pentru rezultate mari.Iata in continuare cativa pasi de urmat pentru a ne imbunatati viata. 1. Fii independenta! Incearca sa faci cat mai multe lucruri singura fara a fi ajutata de cei din jur, chiar daca la inceput ti se va parea greu. Incearca sa nu depinzi de cei din jur deoarece la un moment dat ei pot fi obstacole in calea dezvoltarii tale. Orice fel de imprejurare noua sau situatie grea cu care te confrunti trebuie luata ca o provocare. Femeile independente sunt mult mai apreciate si mai atragatoare pentru cei din jur. 2. Fii optimista! O atitudine optimista te va face mult mai agreata de cei din jurul tau si ii va molipsi si pe acestia cu buna ta dispozitie. Incearca sa nu te plangi mereu si uita de vaicareli atunci cand esti alaturi de prieteni. Persoanele care se plang pentru orice fleac nu sunt indragite in general, iar oamenii tind sa le ocoleasca deoarece aceasta atitudine negativa se transmite si celor din jur. 3. Fii alaturi de prieteni! Uneori, atunci cand traversam perioade grele ne este mult mai la indemana sa apelam la ajutorul unui prieten decat la ajutorul unui membru al familie. Se spune ca un prieten la nevoie se cunoaste. Este foarte important sa iti respecti prietenii si sa fi alaturi de ei la bine, dar mai ales la rau. Nu uita ca astfel si ei vor fi alaturi de tine atunci cand vei avea nevoie.
Citeste si:  Operatii chirurgicale de slabit
4. Arata-ti sentimentele. Cei din jurul tau vor aprecia faptul ca iti deschizi sufletul in fata lor, ca le arati afectiunea si ceea ce nutresti fata de ei, dar si faptul ca esti sincera si le spui adevarul, chiar daca acesta doare uneori. Sinceritatea ta ii va determina si pe ei sa fie la fel de deschisi si onesti fata de tine, renuntand la linguseli si minciuni.
Citeste si:  Dieta Indicelui Glicemic – o metoda de a slabi sanatos
5. Nu judeca inainte sa intelegi. Intelegerea celor din jur poate fi o adevarata arta. Ca sa ii intelegi pe cei din jurul tau trebuie sa te transpui in situatia lui, sa intelegi ce simte el in momentele respective, sa te intrebi ce ai simti tu daca ai fi intr-o astfel de situatie, cum ai proceda ca sa depasesti situatia respectiva. Abia atunci poti sa consideri ca l-ai inteles cu adevarat pe cel de langa tine. Nu judeca atitudinea nimanui inainte sa faci acest lucru.
Citeste si:  Cum sa pierdem din greutate in mod sanatos
6. Tolereaza si fa compromisuri. Uneori este nevoie sa lasam mai mult de la noi si ar trebui sa invatam sa facem acest lucru fara sa ne simtim invinsi. In viata suntem pusi in fata unor situatii care necesita compromisuri fie pentru a continua o relatie, fie pentru pastrarea locului de munca, etc.Limita compromisurilor pe care le facem trebuie sa fie stabilita chiar de noi insine, fara a ne lasa influentati de sfaturile si parerile celor din jur. De asemenea, este important sa fim toleranti si cu propria persoana si sa ne acceptam asa cum suntem pentru ca astfel ne vor vedea si cei din jurul nostru.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.