Picioare frumoase si catifelate in 20 de minute

Parul crescut inestetic te enerveaza si ai da orice sa scapi definitiv de el? Ai un job care impune o tinuta business si fustele sau rochiile nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba? Metodele de epilare clasica nu te mai incanta pentru ca simti ca devii dependenta de ele si asta te scoate din minti?

Citeste si:  Paza ALUNITEI trece primejdia rea!

Ei bine, cea mai buna alternativa pentru a avea picioare catifelate mult timp dupa epilarea definitiva este Or-Light-o metoda rapida si fara durere, cu riscuri minime si eficienta maxima. Noul patent unic SPL reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficient decat deja existentul IPL. Mai mult de atat, cu Or-Light este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Citeste si:  Fabulous - Fashion Business Show - 2012 Un spectacol grandios din lumea coafurilor, prezentat de L'Oréal Professionnel

Metoda SPL cu Or-Light se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete care sunt esentiale in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, dar si mult mai ieftina decat epilarea traditional cu ceara. Rezultatele sunt vizibile: cu pana la 80% mai putin par inca de la prima sedinta. Numarul de sedinte recomandat pentru picioare este intre 5-10, depinzand de culoarea si tipul de par din zona vizata de tratament, dar si culoarea pielii.

Citeste si:  Dieta cu fructe de iarna

Dupa tratament, pielea va ramane mai catifelata, iar grija epilarii permanente va fi de tot uitata.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.