Picioare frumoase si sexy in noaptea de Revelion

Cu siguranta iti doresti o rochie sexy pentru noaptea de Revelion. Fie ea scurta, fie cu o crapatura generoasa, picioarele tot se vor vedea si trebuie sa arate impecabil. Pentru a straluci in noaptea dintre ani, iti recomandam cateva sedinte de epilare definitiva cu ultima tehnologie in domeniu, Gentle Max Pro.

In ce consta tratamentul de epilare Gentle Max Pro?
Energia laser este livrata printr-un aplicator mic operat de catre un specialist. Laserul produce o raza de lumina intensa ce e absorbita de foliculul de par si transformata intr-o caldura puternica. Aceasta distruge foliculul in timp ce tesutul inconjurator ramane neafectat. Pielea ar putea ramane rosie imediat dupa procedura, dar in mod normal roseata dispare repede, in cateva minute sau cateva ore.

Citeste si:  Blonde vs Brunete

Tratamentul este dureros?
Tratamentul de epilare definitiva foloseste sistemul patentat Dynamic Cooling Device(DCD) care pregateste pielea pentru tratament pulverizand o pelicula fina de criogen pe stratul superior al pielii cu cateva milisecunde inainte de pulsul cu laser. DCD asigura faptul ca procedura este pe cat de eficienta pe atat de confortabila.

Citeste si:  Machiaj natural de vara

Ce precautii sunt necesare?
Trebuie evitatata expunerea la soare cu 2 saptamani inainte de tratament. Acum este insa sezonul rece, deci pielea nu este bronzata si nu se supune niciunui risc. De asemenea parul nu trebuie decolorat, smuls sau epilat cu ceara cu 4 pana la 6 saptamani inainte si dupa tratament.

Cat dureaza tratamentul?
Timpul de tratament variaza in functie de necesitatile fiecaruia. Cresterea parului este redusa dupa fiecare tratament si numarul de sedinte depinde de culoarea si tipul parului, dar si de zona si tipul de piele.

Citeste si:  Unghii frumoase in 6 pasi

Versatil si foarte eficient, Gentle Max Pro trateaza de asemenea si leziunile vasculare si cele
pigmentare


6 Comentarii
  1. Daca le ai strambe, diforme, inestetice, le poti face si mama epilarilor si a tratamentelor. Tot urate vor fi. 😀

    Eu una mi le-as asigura. Precum divele de Hollywood. Se poate si la noi? 😀

  2. Drunkinlove, nu cred c-ai priceput din moment ce vad ca ai continuat cu hlizeala.

    Diforme pentru mine inseamna ”persoana cu dizabilitati”. Chestie care nu ma inspira la facut poante.

  3. Eu i-am dat termenului respectiv intelesul de \”urat ca forma\”, in niciun caz anomalie. Nu mi-am imaginat nicio secunda ca se poate divaga la asa ceva. Numai o persoana \”diforma\” la creier (ca sa ma folosesc de interpretarea ta) s-ar putea hlizi pe asemenea subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.