Reducere de 20% la gentile Crumpler pentru o fapta buna

Please select a featured image for your post

Crumpler si fundatia Ovidiu Rom organizeaza zilele astea o campanie umanitara foarte tare. Scopul este sa stranga genti, rucsaci si ghizodane pentru copiii defavorizati. In schimbul unei astfel de genti primite din partea ta, primesti o reducere de 20% pentru o geanta crumpler.

Crumpler este un brand cunoscut in lumea gentilor practice. Comercilizeaza genti de laptop, de piele, tip messenger, genti foto si rucsaci. O geanta de la Crumpler porneste de la 100 de lei, deci prin campania asta poti sa economisesti minimum 20 de lei!

Citeste si:  Alege regimul potrivit pentru tine

Cum se procedeaza:

Pasul 1. Poti participa la program cu orice geanta (sau rucsac, ghiozdan, etc). Totusi, gandeste-te ca nu ii este nimanui de folos o geanta rupta, mucegaita sau nefunctionala. Pana la urma, e un cadou pe care il faci unui copil, de care trebuie sa se bucure.

Pasul 2. Pune geanta intr-o cutie impreuna cu o hartie pe care trebuie sa scrii (mare si citet!) numele tau si adresa de e-mail pe care vei primi codul pentru discountul de 20%.

Pasul 3. La acest program participa majoritatea partenerilor Crumpler din Romania, asa ca daca nu ai ales deja unul dintre magazine (online sau fizice), vezi lista de parteneri si alege de acolo magazinul preferat. Noteaza-i adresa pe cutie si mentioneaza numele campaniei „PR1MA GEANTA”.

Citeste si:  Tendintele in machiaj pentru toamna/iarna 2010/2011

Pasul 4. Trimite pachetul prin posta, apoi impartaseste prietenilor tai satisfactia unei fapte bune. Daca preferi doresti sa beneficiezi imediat de reducerea de 20%, poti duce geanta ta veche la unul din magazinele partenere Crumpler „PR1MA GEANTA”.

Pasul 5. Daca ai trimis geanta veche prin posta, vei primi in 3-5 zile pe e-mail (ti-aduci aminte de hartia pe care trebuia sa o pui in cutie?) un cod de discount de 20% pe care il vei putea folosi sa-ti cumperi un Crumpler de la acelasi magazin la care ai trimis pachetul. Daca te grabesti si duci tu insuti geanta la un magazin partener Crumpler, primesti pe loc reducerea de 20% la orice geanta Crumpler.

Citeste si:  Fara riduri

Mai multe detalii pe site-ul Crumpler.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.