Ritualuri SPA pentru vara

Descopera acum ritualurile SPA, minunate ritualuri de lux pentru prevenirea si tratarea efectelor imbatranirii pielii. Iata trei tratamente pentru corpul tau care te vor ajuta ori de cate ori vei dori sa te relaxezi, sa alungi stresul si sa-ti limpezesti mintea, sa-ti mentii greutatea si sa-ti imbunatatesti mobilitatea, sa ai mai multa energie si mai multa incredere in tine.

Masajul in ploaie

I am singing in the rain… rasuna cantecul celebrului Gene Kelly. Grozva melodie. Si la fel de minunat e si masajul in ploaie… o terapie menita sa iti curete trupul si sa iti vindece sufletul.

Citeste si:  Ceara calda

Experienta SPA incepe un un mic ghid de trairi. Pentru ca, mai apoi, vizitatorul sa fie invitat la relaxare. Pe masa de masaj din ceramica incalzita. Aici, trupul ii este acoperit cu un prosop. Masajul propri- zis incepe cand trupul acoperit de apa este complet relaxat. Miscarile executate de terapeut sunt special si bine gandite, presiunea miscarilor este medie.

Ca principiu, masajul in ploaie urmeaza liniile si preceptele masajului suedez, presiunea fiind una medie, terapia avand scop relaxant, inducand terapie prin relaxare. Durata unei sedinte de Orchid Rain Massage este de 50 de minute, iar pretul acestui tratament spa este de 175 Ron.

Citeste si:  Piele superba

Baie cu mango si cocos

Scufunda-te in arome. Imbata-te de miros si rasfata cu o baie regeasca – Coconut Mango Bath. O calatorie intr-o lume exotica. Parfumul laptelui de cocos si al fructelor de mango este terapie pentru suflet. Iar extractele pretioase obtinute din acestea sunt hrana pentru piele.

Unde poti avea parte de asa un tratament demn de imparatese? Eden Spa. Pe strada Pictor Ion Negulici, nr. 3 sau pe Calea Victoriei nr. 56. Pret: 90 lei/30 min

Ritual cu miere si lavanda

Citeste si:  O piele perfecta

Ritual destinat exclusiv persoanelor cu un program intensiv de lucru, extenuant, suferind de oboseala cronica, contracturi musculare, stare de anxietate si stress. Exfolierea unica cu sare de mare, miere si lavanda pregateste pielea pentru aplicarea impachetarii. Aceasta este urmata de un masaj de relaxare, presopunctura si reflexoterapie cu rol de a reduce tensiunea musculara, de relaxare, de activare a centrilor energetici, de hidratare si destresare.

Totodata are loc si un bun drenaj odata cu activarea metabolismului celular, imbunatateste circulatia periferica si creste oxigenarea celulara. Durata unei sedinte: 150 min, la Egoist Wellness.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.