Shopping in Bucuresti: Mall nou in Cotroceni

Please select a featured image for your post

Joi, 29 ocotmbrie, vom avea un nou loc unde sa mergem la un film si la o runda de shopping. Iar daca pui bani deoparte nu o sa fie orice fel de film… ci o experienta IMAX.

AFI Palace Cotroceni este cel mai nou membru al familiei de mall-uri Bucurestene. Se afla la intersectia strazii Vasile Milea cu Bulevardul Timisoara. Acopera o suprafata de peste 214 000 de metri patrati (ca sa-ti faci o idee, Bucuresti Mall are o suprafata de doar 70.000 de metri patrati), suprafata care va fi impartita intre 300 de magazine, locuri de parcare pentru 2500 de masini si hypermarket Real (deschis non stop).

Citeste si:  Piramida alimentara

In randul celor 300 de magazine intalnim branduri cunoscute precum: New Yorker, Waikiki, X-Side, Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, C&A, Mango, Marks & Spencer.

Cinema City va aduce filmele in AFI Palace. Un megaplex cu 17 sali standard, 3 sali VIP si unicul ecran IMAX din Romania. Acesta va deveni functional din 20 noiembrie.

Citeste si:  Top trei impletituri la moda

In zona de jocuri si distractie va exista o pista de bowling, karting un patinoar de aproximativ 1000 mp si arena de Lasertag (marca Lasermaxx).

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: metrou, autobuz si tramvai. Statia de metrou cea mai apropiata este Politehnica, iar printre autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Citeste si:  Dietele incetinesc imbatranirea

Daca treci in zilele urmatoare prin noul mall, sa nu uiti sa ne spui cum ti se pare! 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.