Sprancene decolorate? Da sau nu?

Sprancenele au inceput sa fure din lumina reflectoarelor si au inceput sa beneficieze de tot atat de multa atentie precum machiajul propriu-zis al ochilor. Departe de a constitui doar un accesoriu, devin personaj principal pe panza fetei. De ceva sezoane incoace, le vedem castigand teren. Au apus vremurile cand erau subtiri si firave. Sprancenele sunt acum bine definite, pline de personalitate, puternic conturate. Iar cand spun conturate, nu ma refer deloc la bietele caricaturi trasate doar din creion.

Citeste si:  Riscurile machiajului permanent

In toamna insa, am vazut pe podiumuri la diferitele saptamani ale modei, sprancenele decolorate, blonde. Dese, pronuntate, dar blonde. Efectul e socant si, dupa ce le-am vazut adoptate de cateva vedete si figuri cunoscute, putem spune ca modifica total fizionomia cuiva. Voi ce ziceti? Da sau nu? Sau le admirati macar de la departare pentru avangardism si indrazneala?

Citeste si:  Pregatirea fetei pentru machiaj (video)

Iat-o pe Miley Cyrus pe coperta W.

foto

Sincera sa fiu, Karlie Kloss nu pare chiar asa de rea…

foto

Sigur ca, intre timp, Lady Gaga s-a si plictisit de trendul asta.


Un comentariu
  1. da, pentru o sedinta foto la Hollywood, e misto. Cel putin poza finala, aranjata in Photoshop, e misto. Pe Miley nici n-am recunoscut-o, e chiar reusita poza. Dar atat. Nu poate fi un trend, sa fim seriosi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.