Spune-mi cum te asezi ca sa-ti spun cine esti (partea a II-a)

Please select a featured image for your post

Asa cum spuneam in partea intai a articolului, modul in care ne asezam pe scaun spune foarte multe despre personalitatea noastra. Trebuie insa sa aveti in vedere ca nu putem judeca pe nimeni dupa modul in care se aseaza pe scaun intr-o anumita situatie, ci trebuie sa analizam persoana pe o perioada mai lunga de timp si sa decidem care este cel mai frecvent mod in care se aseaza pe scaun, intrucat suntem atat de influentati de diverse situatii incat comportamentul nostru variaza. Daca te asezi pe scaun plictisit si neglijent, cel mai probabil faci parte dintre cei care isi doresc foarte multe dar sunt dispusi sa faca prea putine pentru a le obtine. Nu este nici pe departe un lucru de condamnat, pentru ca asta este natura umana, sa obtii maximum de beneficii, cu minimum ce efort. De obicei aceste persoane sunt extrem de creative in primul rand atunci cand vine vorba de a gasi solutii prin care sa isi usureze viata si munca. Acestea sunt persoanele care de obicei reusesc in viata, detin pozitii de conducere, aplica foarte bine teoria in practica si ajung sa detina imperii, pornind de la nimic.
Desi se aseaza pe scaun neglijenti si pot parea plictisiti, devin foarte motivati atunci cand vine vorba de munca, una dintre conditii fiind insa sa le placa ceea ce fac si mai ales sa lucreze pentru ei insisi si nu ca si angajati ai altcuiva. Sunt genul de persoane care nu suporta ideea ca cineva se imbogateste pe spinarea lor. Daca avand statutul de angajati, par lenesi si dezinteresati, situatia se schimba imediat o data ce lucreaza pentru ei insisi; devin motivati, lucreaza zi si noapte fara oprire si gasesc satisfactia in faptul ca isi pun afacerea pe picioare.
Citeste si:  Scapa de balonare in 5 pasi simpli!
Daca te asezi pe scaun cu rafinament esti cu siguranta o persoana ordonata, foarte atenta la detalii, dar din pacate mult prea preocupata de aspectul exterior. Aceste persoane sunt de obicei destul de superficiale, nu acorda prea multa importanta esentei, ci sunt fascinati de eticheta si ar face orice sa dea bine la cei din jur. Initial ai tinde sa apreciez aceste persoane care studiaza scaunul inainte de a se aseza, il trag cu gesturi delicate si eleganta, se aseaza discret, folosindu-si foarte mult mainile, cu timpul vei realiza ca sunt persoane cu simt critic de-a dreptul exagerat.
Citeste si:  Parfumuri ideale pentru vara 2013
Sunt genul de profesoare de romana din liceu, care desi trecute de mult de a doua tinerete, predau dupa principiile si valorile de acum zeci de ani. Ar fi o rautate sa spunem ca aceste persoane sunt prefacute, asa ca o sa alegem varianta mai eleganta si o sa spunem ca au o putere foarte mare disimulare, de dragul etichetei zambesc si se abtin de la comentarii rautacioase, desi fata lor tradeaza altceva. In viata amoroasa disimularea de care sunt capabili poate merge pana la infidelitate. Daca te asezi pe scaun cu teama, chiar si atunci cand este vorba de propria ta casa, esti cu siguranta o persoana timida, nesigura pe tine si pe gesturile tale. Aceasta delicatete exagerata chiar si in cele mai familiare situatii denota complexele si frustrarile adunate in timp, insa nu este o regula. Aceste persoane pot foarte bine sa fie doar visatoare, interiorizate cu o gandire foarte profunda si analitica.
Citeste si:  Noi stiluri de manichiura semiluna
De aceea, asa cum am spus la inceput, este inutil sa etichetam o persoana numai din prisma celor scrise aici. Noi va dam pur si simplu niste interpretari, un fel de horoscopul de dimineata, pe care il asculti la radio in drum spre job si daca ti se potriveste, iti zici in gand… ce bine ca o sa am o zi buna, iar daca ti-e total nepotrivit sau nu e in concordanta cu asteptarile tale, spui ca e un horoscop de 2 lei. Recitind articolul mi-am dat seama ca deobicei ma asez pe scaun plictisita si neglijenta si am zambit pentru ca m-am regasit in descriere.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.