Targ Handmade in Pasajul Pietonal de la Universitatii

Please select a featured image for your post

Bineinteles, ne plac targurile de accesorii handmade. Cine poate sa reziste unui nimic dragalas si colorat pe care poti sa-l prinzi cu ac de siguranta de camasuta. Dar de multe ori nu avem timp sau energie sa ajungem in clubul sau cafeneaua unde au loc astfel de evenimente. Intre 24 si 26 noiembrie insa nu vei avea nici o scuza sa nu ajungi pe la Targul de Handmade ASID care se organizeaza in pasajul Universitate.

Citeste si:  Machiaj de Halloween (video)

Targul este organizat de Asociatia Studentilor de la Istorie Dacia, si beneficiaza de sustinerea Primariei. Masutele artistilor vor fi disponibile spre vizitare in fiecare zi de la 10 la 19.

Aflat la a doua editie, evenimentul se desfasoara sub forma unui targ, pe parcursul a trei zile, in care peste 50 artisti vor expune produse lucrate manual. Acesta este primul targ de gen care sa fie organizat intr-un pasaj pietonal.

Citeste si:  Transpiratia tine cont de sex

Pentru artistii care vor sa expuna la targ, inscrierile mai sunt deschise pana pe data de 17 noiembrie. Standul cost� 130 ron pentru toate cele 3 zile. Pentru mai multe detalii, trimiteti un mail la adresa alexandra.radu@asid-ub.ro (Responsabil expozanti handmade).

Targul se anunta a fi interesant, dar de ce am eu senzatia ca vor aparea carcotasi care sa comenteze cu privire la faptul ca se ingreuneaza circulatia in pasaj. Sa nu uitam nici faptul ca targul are loc intre zilele de marti si joi, zile ale saptamanii, cand toata lumea munceste.

Citeste si:  Frumusete de vara

Dar dat fiind ca se apropie Sf. Nicolae, paote scapi devreme de niste cadouri mai mici, care trebuie totusi oferite.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.